Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü

Vásárlóink írták rólunk

dr. Vadasné Anna

"A vásárlás gyors, gördülékeny. A terméket (párásító kézi ventilátor) itthon azonnal kipróbáltam, tökéletesen működik. Ami a többi webáruháztól eltér a rendkívül jó vevőszolgálati tájékoztató (átvételi pont megközelítése, térkép, stb) és a kiemelkedően jó weboldal. Gratulálok! További eredményes munkát kívánok az üzemeltetőknek/munkatársaknak."


 

Mészáros Ágnes

"2012 óta a VGYKE-nél dolgozom, 2015-től az egyesület alelnöke vagyok. Olyan pályázatokat keresek, melyek segítik egyesületünk, tagjaink és kollégáink működését, programokon való részvételi lehetőségét, ill. fejlődését. Folyamatosan képzem magam, workshopokra, tréningekre, előadásokra járok. Az Önök pályázati egy régen dédelgetett álmunkat váltotta valóra, felejthetetlen és életre szóló élményt tudtunk nyújtani tagjaink számára. Ez úton is szeretném  még egyszer megköszönni a lehetőséget, melyet biztosítottak egyesületünk részére."


 

Pótorné Ács Ágnes

"A Magdaléneum Alapítvány a nyíregyházi Magdaléneum lakói számára esélyeik, esélyegyenlőségük növelésére, értékeik megmutatására létrehozott egy alkotóműhelyt. A műhely igazi kuckó a fogyatékkal élő tehetséges, kreatív lányok számára, igazi esélyteremtő vállalkozás. A kerekesszékes, többnyire hátrányos helyzetű lakókat fogyatékosságuk nem akadályozza meg új dolgok megtanulásában, az alkotás örömének megélésében. Igényük van megmaradt egészségük őrzésére, a napi hasznos elfoglaltságra. Örülnek, ha örömet okozhatnak, és boldogan élik meg az alkotás minden pillanatát. Az Értéksziget jelentős anyagi támogatása az Alkotóműhely tevékenységének beindításához járult hozzá, melyet ezúton is hálásan köszönünk!"


 

Jakosa Csilla

"Több webáruházat kerestem fel, miután végre rászántam magam az ülőpárna-vásárlásra. Irodában dolgozom (ülőmunkát végzek), és sajnos fiatal korom ellenére is érzem a folyamatos ülés, a kialakult helytelen testtartás, a stressz és a mozgáshiány kellemetlen következményeit. Internetes keresőkben kutattam ülőpárna-lelőhelyek után, és pár telefon után hamar eldöntöttem, hogy az Értéksziget webáruház kínálatából fogok választani, hiszen már az első telefonbeszélgetéskor megbizonyosodtam róla, hogy az Ügyvezető Úr jelentős szaktudással és precíz termékismerettel bír; míg ez nem volt elmondható az általam akkoriban felkeresett webáruházak ügyintézőiről. Ahogy jobban szeretek helyi termelőktől vagy piacon vásárolni, úgy megnyugtatóbb volt Zoltánéktól rendelni termékeket (hisz végül egy ülőlabdát is vásároltam magamnak) - nem csupán azért, mert egy valós személy vállalt felelősséget az árucikkekért - illetve az előadott információkért, hanem azért is, mert segítőkészségével, türelmével és mindenre kiterjedő tapasztalati tudásával Zoltán teljesen hitelesen képviselte azokat az értékeket, amelyekre a honlapon is hivatkoznak, és amelyek elengedhetetlenek, amikor interneten keresztül történik a vásárlás. Elégedett vagyok, mert a telefonos ügyfélszolgálat mindig elérhető volt a nap folyamán, ha nem, akkor perceken belül visszahívtak; minden aggályomra, kételyemre megnyugtató választ kaptam, és nem a legdrágább terméket szerették volna rám sózni, hanem az igényeimnek leginkább megfelelőt (noha a termékekről csupán korlátozott ismereteim voltak, és a termékválasztásban/döntésben támogatásra szorultam). A tranzakció lebonyolítását követő időszakban is a rendelkezésemre álltak - nem csupán a termékek kezelésével kapcsolatos kérdéseim kapcsán, hanem azok esetleges cseréjével kapcsolatban is - annak ellenére, hogy nem termékhiba miatt vetődött fel bennem a csere gondolata (amire végül nem is került sor). Ezek miatt bátran ajánlom a webáruházat, hiszen készséges ügyfélszolgálatra, pontos szállításra/kézbesítésre, és önzetlen segítségadásra számíthat az ide telefonáló érdeklődő. Úgy gondolom, a fogyasztók megfelelő kiszolgálásának alapfeltétele, hogy a szolgáltató higgyen abban, amit csinál, higgyen az áltata kínált termékekben, ismerje őket, használja őket. Ezt tapasztalom egy helyi termelőnél a piacon, és ezt tapasztaltam az Értéksziget esetében is. Sok sikert kívánok a családi vállalkozáshoz, hiszen a missziójuk rendkívül nemes, a tevékenységük/szolgáltatásuk pedig minőségi."


 

Maria J. Bradshaw

"Mindenkinek őszintén ajánlom az Értékszigetet."J"Roppant nagy segítség volt, hogy rátaláltam az Értéksziget weboldalára. Bostonban élek, s az édesanyámnak innen küldtem egy pánik gombos készüléket, ami remekül működött, de mivel zavarta a közelben levő mobiltelefon leadó tornyot, ezért a készüléket nem használhattuk. Ekkor kerestem az interneten egy olyan rendszert, ami pánik gombbal van ellátva. A telefon, ami a pánik gombhoz van csatalakoztatva a házi telefonvonalról működik, s úgy is használható mint egy rendes vonalas telefon. Ehhez a házi telefonhoz van csatlakoztatva a pánik gomb, amit vagy a karon, mint egy óra vagy a nyakban hordva lehet állandóan az idős embernek magánál tartani, s vészhelyzetben, ha az anyukám megnyomja a karján levő gombot, akkor a házi telefon felhívja az előre beprogramozott számot, ill. számokat, s egy előre beprogramozott üzenetet így elküld a telefon - a mi esetünkben pl, az öcsémnek, aki 15 percen belül az édesanyámnál tud lenni. A készülék kiválasztásához felhívtam a Szabó urat, aki roppant informatív és kooperatív volt. A kiszállítás 1 napon belül megtörtént. Nagy megkönnyebbülés nekem, hogy biztonságban tudom a 86 éves anyukámat, s nem érzem magam tehetetlennek, mert nemcsak az öcsém, de az én számom is be van programozva."


 

George Ferenczi

"Nagyon elégedett vagyok az Értéksziget Webáruház szolgáltatásaival. Ausztráliában élek, és idős rokonaimat támogatom Magyarországon, ahol az idős emberek egyébként is nehéz és gyakran kiszolgáltatott helyzetben vannak. A minap rendeltem két, időseknek ajánlott mobiltelefont pánik (SOS) gombbal, valamint még egy apróságot idős és rokkant édesanyámnak. Az online megrendelés nagyon egyszerű és hatékony volt, a kérdéseimre telefonon azonnal válaszoltak, és még így kedvezőbb árú terméket is ajánlottak mint amit eredetileg gondoltam vásárolni. Sok sikert kívánok az Értéksziget vállalkozásnak, és ajánlani fogom szolgáltatásaikat ismerőseimnek is. Nagyon sokan vagyunk magyarok, akik külföldön élünk és dolgozunk, és idős rokonainkról szeretnénk mégis gondoskodni valahogy otthon, Magyarországon."


 

Csejtei Ferenc

"Tisztelettel ajánlanám e soraimat azoknak, akiknek hasonló szándékuk volna valamilyen eszközt vásárolni… Én is egy többszörösen fogyatékkal élő ember vagyok, és amikor Szabó úrral beszéltem,valóban egyenlő bánásmódot éreztem. Végtelen udvarias, tapintatos, lényegre törő benyomást tapasztaltam. Másnap újra felhívtam, mert valamit lefelejtettem a megrendelésemből, és ő készséggel a segítségemre volt, figyelemmel a tévedésemre. Nagyon gyorsan reagálnak, és ügyelnek a részetekre – igen figyelemre méltó. A kiszállítást is az ígéretek szerint garanciával betartják, így bátran ajánlom minden ismerősömnek, és gratulálok, hogy ilyen emberek is léteznek, akik a lelkük mélyén azonosulni tudnak a nehéz sorsú embertársaikkal. Köszönöm a figyelmességüket."


 

C. Tünde

"Édesapám – közel a 80. évéhez – nagyot hall, és alig lát. Az ő számára vettem az Értéksziget Webáruházból egy nagygombos, gyorshívós Hagenuk telefont. Sehol nem találtam ilyen telefont. Nekünk fontos volt  az, hogy vannak gyorshívó gombok. Azóta félve ugyan (hiszen az idősek – főleg – félnek minden újtól), de már használja az új telefonját az apukám:). Ez megkönnyíti az elérhetőségét, hiszen fény és hangjelzés együtt működik a telefonon, meg Ő is könnyen elérhet minket. Ezek után szeretném minden aggódó gyereknek, unokának ezt a készüléket ajánlani. Kiszolgálás teljesen közvetlen, segítőkész. Ugyanis a megvétel után még néhányszor felhívtam az eladósrácot, aki készségesen segített a bekötési problémáim megoldásában. Az is tetszett, hogy a rendelést követő napon már felhívtak, és egyeztethettük az időpontot a találkozásra és a készülék átvételére. Teljesen gördülékeny volt az átvétel menete is. Szóval én csak jókat tudok erről a Webáruházról mondani. Köszönöm a segítségüket, szívből ajánlom ismerősnek, ismeretlennek."


 

P.né Szabadits Márta

"Rendeltem egy „Gyógyszeradagoló, 7 napos, napi 5 rekesz (Anabox)” terméket, amivel nagyon meg vagyok elégedve, több okból. Először is azonnal küldték, azaz másnap. Egyszerű volt a számla kiegyenlítésének módja, ahol több lehetőség is kínálkozott. Továbbá, de nem utolsó sorban: az áru feltűnően szép, a fiókok színe kellemesen lágy, nincsen kórházi „hangulata”. Naponta 5 rekesze van, könnyen kezelhető és nem utolsó sorban minden „fiók” önálló fedéllel ellátott, ami az adagolást időben elérhetővé tehető utazás vagy hosszabb távollét alatt is. Ajánlható akár táplálékkiegészítők szedésére is, mert megfelelő számú rekesz áll rendelkezésre naponta. Én ezt teszem."


 

V. Rita

"Örömmel tölt el, hogy már holnap birtokba vehetem a telefont. Nagyon elégedett vagyok a Brondi márkával. Nagy segítségemre volt 6 évig, és még azzal az előnyös tulajdonsággal is rendelkezett, hogy a többszöri leejtését is a legapróbb meghibásodás nélkül túlélte! A termékeik minősége és bő választéka, a precíz, udvarias és gyors ügyintézés, valamint a vásárlók igényeire való maximális odafigyelés miatt általam kiválónak tartott cégüket ajánlani fogom. Az Értéksziget Webáruház valamennyi munkatársának jó egészséget és sok elégedett vásárlót kívánok!"


 

Bierbrunner Anikó

"50 éve bajlódom ízületi gyulladásos betegséggel. Az elmerevedett, deformálódott ízületeim miatt számos egyszerű hétköznapi tevékenység is problémát jelent. Pl. konzervek kinyitása, a földre esett dolgok felszedése stb. Nagyon örülök, hogy rátaláltam az Értéksziget Webáruházra, ahol számos segítő eszköz között válogathattam. Részletes leírás alapján kiválaszthattam, hogy mi segíthetne nekem a mindennapokban. A rendelésemre azonnali választ kaptam, és a pillanatnyilag nem kapható terméket, rövid időn belül, máshonnan beszerezték. A készséges válaszból értesültem az új termék áráról és a szállítás várható időpontjáról. A csomag rendben megérkezett, és még arra is volt gondjuk, hogy a magyar használati utasítást, jó nagy betűvel nyomtassák ki, mert a rendelés tételeiből látszott, hogy a szememmel is van probléma. Nagyon nagyra értékelem, és köszönöm a webáruház dolgozóinak munkáját, és minden sorstársamnak, vagy idős beteg embernek szívből ajánlom, hogy vegyék igénybe ezt a remek lehetőséget."


 

Bankok és minősítések