Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Tubifast 2-way Stretch kötésrögzítő csőpólya, 7,5cm x 10m, kék

Ár:
6  900 Ft
Termékkód: 1764-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
önmagát rögzíti ragtapasz nélkül, megfelelően tartja a kötszereket, fásliként, gipsz alá is
Menny.:doboz

Leírás és Paraméterek

A Mölyncke prémium minőségű Tubifast 2-Way Stretch kötszere a világ első és egyetlen elasztikus csőkötése, amely kötszerrögzítésre, fásliként (nedves vagy száraz) és gipsz alatti kötésrétegként történő alkalmazásra szolgál. A Tubifast a test bármely részén lévő bőr befedésére, az epidermolízis bullóza kezelése során is alkalmazható1.

A Tubifast 2-Way Stretch elasztikus csőkötése mind hossz-, mind keresztirányban könnyed rugalmasságot biztosít, így teljes mozgásszabadságot tesz lehetővé a betegek számára.

Termékjellemzők:

 • A világ első és egyetlen elasztikus csőkötése
 • Fásliként és gipsz alatti kötésrétegként is használható
 • Biztonságosan tartja a kötszereket, szorítás vagy nyomás nélkül
 • Könnyen használható, kisebb a kidörzsölődés veszélye
 • Amputált betegek csonkjain is használható
 • Könnyű, laza szövésű szerkezet a bőr szellőzése érdekben
 • A kívánt hosszúságúra vágható
 • Önmagát rögzítő megoldás kapcsok és ragasztószalagok nélkül
 • Érzékeny bőrűek is használhatják, nem irritál
 • Latexmentes
 • Mosás után újrafelhasználható
 • A termék méret szerint színkódolt, a 7,5cm x 10m kék színű csíkot tartalmaz

A termék fenntarthatósági előnyei:

 • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
 • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.