Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Togu Dynair Senso ék alakú ülőpárna, 35x35cm

Ár:
16  590 Ft
Termékkód: 1264-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
a kiegyenesedett ágyéki gerincű embereknek ajánlott aktív tüskés ülőpárna
Kapható választék:
Szín:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Dynair Senso, azaz tüskés ék alakú aktív, vagyis dinamikus ülőpárna egyik felén tüskés, másikon sima felületű Dynair ülőpárna, mely aktív ülést biztosít egész nap. A székre helyezve a levegővel telt domború aktív ékpárna a gerincet folyamatosan helyes tartásra ösztönzi, azaz a folyamatos, apró elmozdulások által a medence billenésén keresztül az ágyéki gerinc helyes beállítására vezeti rá a használót. Így nagy segítségünkre lehet a megfelelő testtartás kialakításában és ülés közbeni megtartásában. Nagy előnye, hogy a koordináció is jelentősen javul az instabil alátámasztási felszínnek köszönhetően. 

A Dynair Senso ék alakú ülőpárna hát- és derékfájósoknak, ülő munkát végzőknek kifejezetten ajánlott. Akár irodába vagy iskolába is magunkkal vihetjük. Speciális Actisan® anti-bakteriális bevonata biztosítja a higiénikus felhasználást.

A Dynair Senso aktív ékpárna nagyon népszerű eszköz a háti és ágyéki gerincfájdalmakkal küzdők, valamint ülőmunkát végzők körében, hiszen alkalmazása során a gerinc tartóizmai aktiválódnak, segítik az ágyéki gerinc stabilizációját, és így búcsút mondhat a sok ülés okozta elmerevedett izomzatnak, berögzült rossz testtartásnak, panaszai pedig gyógyszerek nélkül enyhülnek.

A Dynair Senso dinamikus ékpárna használatát javasoljuk azok részére, akiknek ágyéki gerince merev, vagy a sok ülés következtében gyakran érzik „elmacskásodottnak” a hátukat. Az aktív ék alakú ülőpárna segítségével serkenthető a vérkeringés, ezáltal javulhat a koncentráció. Nem szabad elfelejteni, hogy a párna használatához apránként kell a törzset hozzászoktatni, kezdeti időszakban fél óra ülést javasolunk egyhuzamban rajta. Ez az időtartam természetesen napról napra növelhető. Fontos, hogy előrehaladott krónikus gerincproblémákkal küzdőknek javasolt az eszköz alkalmazása előtt gyógytornásszal konzultálni a helyes felhasználásról.

Az ék alakú ülőpárna kifejezetten a kiegyenesedett ágyéki gerincű (az S-alakú görbület ellaposodott) felhasználóknak készült. (Ezt általában gyógytornász állapítja meg.) Különösen gyermekkorban nagy jelentősége van a helyes gerincgörbületek kialakításának, megtartásának, illetve visszaállításának. Ezen egyszerű terméknek segítségével az egyik leggyakoribb gyermekkori gerinc deformitás jelentős eredményekkel korrigálható.

A párnában az üléshez optimális levegőmennyiség található. Amennyiben mégis szeretne a párnába levegőt fújni, vagy leengedné, akkor ezt tűszeleppel tudja megtenni. Fontos, hogy a pumpa tűjét nedvesítse be, mielőtt a párnába helyezné, hiszen nedvesítés nélkül megsérülhet a szelep! 

A csomagolás tartalmaz egy 30 évre szóló garancia nyomtatványt és egy 9 gyakorlatos tájékoztatót, valamint 1db tűszelepes pumpát. 

Az ék alakú aktív ülőpárna csak sötétkék színben kapható.

A termék fenntarthatósági előnyei: 

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához