Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Scudotex S-661 szabályozható medenceöv sporthoz, munkához, fekete fűző, 27cm, fekete, 3

Ár:
17  900 Ft
Termékkód: 0849-3-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
szabályozható, dupla pánt, kényelmes viselet
Szín: fekete
Méret:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Rekordsan fekete fűző (Scudotex S-661) megerősített, anatómiai kiképzésű fűző deréktáji merevítésekkel és a méretállítást biztosító erős tépőzárakkal van ellátva. A rugalmas külső pántok biztosítják a deréktáj kiváló megtámasztását és csökkentik a derék kerületét.

A Rekordsan fekete fűző kimondottan a megterhelő, fizikai munkát végző emberek igényei szerint készül, hogy óvja egészségüket.

Az S-661 Rekordsan fekete fűző kimondottan ajánlott az építkezésen, mezőgazdaságban dolgozóknak, megerőltető, fizikai munkát végzőknek; személy- és tehergépkocsi vezetőknek és motorkerékpárosoknak; sportolóknak, akik folyamatos terhelésnek teszik ki hátgerincüket.

Méretek derékon vett körméret alapján:

  • 1. méret 75 - 85 cm, S
  • 2. méret 80 - 100 cm, M
  • 3. méret 95 - 115 cm, L
  • 4. méret 100 - 125 cm, XL

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.