Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Sarokcsésze fokozott igénybevételre, Tuli's Heavy Gél, közepes

Ár:
6  200 Ft
Termékkód: 1863-ko-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
sarokcsont fájdalomra, Achilles-ín gyulladásra, talpi bőnyére, mezítlábra is
Méret:
Menny.:pár

Leírás és Paraméterek

A TULI’S sarokcsésze egy speciális eszköz, amely pótolja a sarok elveszített szírszövet vastagságát, 3-5 mm-rel megemeli a sarokcsontot ezáltal csökkentve az Achilles-ín terhelését. A Gél szabadalmaztatott, hőre lágyuló prémium minőségű rugalmas anyag, mely nagyon tartós és higiénikus. Így akár műtéti heggel mezítlábas viselettel is használható.

A TULI’S sarokcsésze kétrétegű rácsszerkezete a talpon található egészséges zsírszövet fokozatosan leépülő biomechanikai funkcióit pótolja: a magasabb és rugalmasabb lamellák a sarok talajérintésekor keletkező ütődés elnyeléséért, az azonnali fájdalomcsillapításért felelnek. Az alacsonyabb és erőteljesebb rugózású lamellák elnyelik az erőteljesebb ütődéseket, vagyis rugóként funkcionálnak, lendületet adnak a láb gördítéséhez.

Rendszeres használata ajánlott: sportolók számára, munkavégzés során fokozott lábterhelésnek kitett felhasználóknak, nagy túlsúllyal élőknek.

Azonnal enyhíti a következő tüneteket: talpi bőnye gyulladásából adódó fájdalmat (Plantar Fasciitis), sarokcsont sarkantyú okozta fájdalmat, az alsó lábszár elülső felén (sípcsont környékén) terhelés következtében kialakuló fájdalmat, az Achilles-ín gyulladás okozta fájdalmat.

Ajánlott lábbeli: sportcipő, stoplis futócipő, munkavédelmi cipő, szélesebb felsőrésszel rendelkező fűzős cipő.

Sarokemelés terhelt állapotban: 3-5mm. A csomagolás 1 pár sarokcsészét tartalmaz.

Méretezés: kicsi (40 kg alatt, 34-es cipőméretig), közepes (40-80 kg között, 35-40 cipőméret között) és nagy (80 kg felett, 41-es cipőmérettől).

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.