Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Sarokcsésze fokozott igénybevételre, Tuli's Heavy Duty, nagy

Ár:
4  290 Ft
Termékkód: 1861-n-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
sarokcsont fájdalomra, Achilles-ín gyulladásra, talpi bőnyére, sípcsont fájdalomra
Méret:
Menny.:pár

Leírás és Paraméterek

A TULI’S sarokcsésze egy speciális eszköz, amely pótolja a sarok elveszített szírszövet vastagságát, 3-5 mm-rel megemeli a sarokcsontot ezáltal csökkentve az Achilles-ín terhelését.

A TULI’S sarokcsésze kétrétegű rácsszerkezete a talpon található egészséges zsírszövet fokozatosan leépülő biomechanikai funkcióit pótolja: a magasabb és rugalmasabb lamellák a sarok talajérintésekor keletkező ütődés elnyeléséért, az azonnali fájdalomcsillapításért felelnek. Az alacsonyabb és erőteljesebb rugózású lamellák elnyelik az erőteljesebb ütődéseket, vagyis rugóként funkcionálnak, lendületet adnak a láb gördítéséhez.

Rendszeres használata ajánlott: sportolók számára, munkavégzés során fokozott lábterhelésnek kitett felhasználóknak, nagy túlsúllyal élőknek.

Azonnal enyhíti a következő tüneteket: talpi bőnye gyulladásából adódó fájdalmat (Plantar Fasciitis), sarokcsont sarkantyú okozta fájdalmat, az alsó lábszár elülső felén (sípcsont környékén) terhelés következtében kialakuló fájdalmat, az Achilles-ín gyulladás okozta fájdalmat.

Ajánlott lábbeli: sportcipő, stoplis futócipő, munkavédelmi cipő, szélesebb felsőrésszel rendelkező fűzős cipő.

Sarokemelés terhelt állapotban: 3-5mm. A csomagolás 1 pár sarokcsészét tartalmaz.

Méretezés: kicsi (40 kg alatt, 34-es cipőméretig), közepes (40-80 kg között, 35-40 cipőméret között) és nagy (80 kg felett, 41-es cipőmérettől).

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Információk a termékcseréről vagy a vásárlástól való elállásról

Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség termékcserére vagy akár elállni a vásárlástól is. A részleteket az ÁSZF szabályozza. A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!

Infocseppek - tudástár a beteggondozáshoz

Az Értéksziget tulajdonosai számára kiemelten fontos, hogy megfelelő, jól érthető, a gyakorlatban kiválóan alkalmazható információval segítse és támogassa Önt abban, hogy jó döntést hozzon az egészségi problémája megoldására keresendő gyógyászati segédeszköz kiválasztásában. Ezért hoztuk létre az Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, amit szíves figyelmébe ajánlunk.