Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Sarkon lévő sebekre, felfekvésre, Mepilex Border Heel, 22x23cm (öntapadó szigetkötszer), 5db

Ár:
29  700 Ft
Termékkód: 0927-FKI
Elérhetőség: 2 héten belül szállítjuk
kiválóan illeszkedik a sarokra, ellenőrző fülek, sokáig fennmaradhat, öntapadó
Menny.:doboz

Leírás és Paraméterek

A Mölnlycke prémium minőségű Mepilex Border Heel egy 5 rétegű, kifejezetten felfekvéses sarok gyógyítására fejlesztett habkötszer, amely kiválóan illeszkedik a sarokhoz, és védi annak környékét. Megelőzésre való alkalmazáskor segít védeni a bőrt a nyomástól, a nyíróerők és a súrlódás okozta károsodástól. A Safetac technológiájú réteg lehetővé teszi a kötszer megfelelő visszahelyezését a bőr ellenőrzését követően anélkül, hogy eltávolítanánk a kötszert.

A prémium minőségű Mepilex Border Heel sarokfelfekvés habkötszer terápiás alkalmazása során felszívja és magában tartja a váladékot, és nedves sebkörnyezetet biztosít. A Safetac technológiájú réteg lezárja a sebszéleket, megelőzi a sebváladék szivárgását a környező bőrterületekre, így minimalizálódik a bőr felázásának kockázata. Ez a réteg lehetővé teszi, hogy a kötéscsere a bőr, valamint a környező bőrterületek sérülése nélkül mehessen végbe, és a beteg ne legyen kitéve további fájdalomnak.

Termékjellemzők:

 • 5 rétegű kialakítás Safetac-al
 • Megelőzésre és kezelésre
 • A fülek megkönnyítik a bőrellenőrzést a sebfedő eltávolítása nélkül
 • Kissé vastagabb szegély a jobb kezelhetőség és rögzítés érdekében
 • Öntapadó, nincs szükség másodlagos öltözködésre
 • A sarkához illeszkedő formájú, nincs szükség vágásra
 • Minimálisra csökkenti a fájdalmat és a traumát az öltözködés során
 • Több napig is a helyén maradhat
 • Közepes és erősen váladékozó nyomási fekélyre
 • Diabéteszes lábfekélyre
 • Sarokfekélyekre
 • Traumás sebekre
 • A csomagolás 5db kötszert tartalmaz

A termék fenntarthatósági előnyei:

 • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
 • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.