Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

RoSalina sóslevegő készülék

Ár:
12  390 Ft
Termékkód: 0794-FKI
Elérhetőség: jelenleg nem kapható
légzőszervi problémákra, allergiára, semlegesíti a kellemetlen szagokat

Leírás és Paraméterek

A RoSalina sóslevegő készülék tartalmaz egy sókristályokkal teli szűrőbetétet, valamint a levegő áramoltatásához nélkülözhetetlen ventillátort.

A RoSalina sóslevegő készülék használható lakások, munkahelyek levegőjének kezelésére. Alkalmazása egyszerű, szakértelmet nem igényel. Használata az éjszakai órákban a legideálisabb. A minimum használati idő 6-8 óra, de ez az időtartam tovább növelhető, akár egész napra. A Rosalina sóslevegő készülék 35-40 m3-es (kb. 16m2) helyiség légterének kezelésére optimális. Amennyiben a készüléket nagyobb helyiségben használják, a felhasználóhoz közel, 0.5-1.5 m távolságra célszerű elhelyezni.

A Rosalina készülék által létrehozott száraz, sótartalmú levegő

  • segítséget jelenthet a légzőszervi problémákkal küszködők számára (asztma, légcsőhurut, allergia esetén)
  • növelheti az alkalmazott hagyományos kezelések hatékonyságát
  • az egészséges embereknél elősegítheti a betegségek megelőzését
  • fokozható általa a szervezet ellenálló képessége, erősödhet az immunrendszer
  • semlegesíti a kellemetlen szagokat, a helyiség levegője ezáltal frissebbé válik
  • a készülék használatának megkezdésekor az esetlegesen meglévő légzőszervi problémák átmenetileg erősödhetnek a fokozott váladékképződés miatt

Ha a problémák zavaróvá válnának, célszerű a használati időt csökkenteni, vagy a készülék feszültségét 6 V-ra állítani. A használat hatékonysága tovább növelhető, ha a készüléket a helyiségbe lépés előtt már 1-2 órával korábban bekapcsolja. A Rosalina sólevegő készülék a hagyományos orvosi kezelést nem pótolja, annak csak otthoni kiegészítésére használható eszköz.

A Rosalina sóslevegő készülék által kibocsátott levegő nem befolyásolja a helyiség levegőjének páratartalmát és hőmérsékletét. Nem ajánlott a Rosalina készülék használata párás, nedves, nagyon poros környezetben, mert ez jelentősen csökkenti az élettartamát. Használata során a helyiségben az ott lévő tárgyakra nem rakódik le a száraz sóbevonat.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Figyelem! – Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség cserére vagy akár elállásra is. A részleteket az ÁSZF szabályozza.

A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!