Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
0
Pulmotrainer asztmatikus és légúti panaszok kezelésére Katt rá a felnagyításhoz

Pulmotrainer asztmatikus és légúti panaszok kezelésére

Ár:
10  990 Ft
Termékkód: 1093-FKI
Elérhetőség: 1-2 munkanapon belül szállítjuk
elősegíti a sűrű, tapadós váladék kiürítését, könnyebbé teszi a légzést
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

A Pulmotrainer légzésjavító és tüdő tisztító, asztmatikus panaszok kezelését segítő kisméretű pipa formájú készülék, melyet fújni kell. A fújás rezgésbe hozza a pipában lévő mágnes golyót. Ez a rezgés segít fellazítani és felszakítania tüdőben, a hörgőkben és az orrüregben lerakódott váladékot, amit ezek után már könnyű kifújni, kiköpni.

A Pulmotrainer oldalán lévő skálán egyedülállóan állítható a működtetéshez szükséges befújt levegő mennyisége és annak erőssége, akár használat közben is. Így nyugodtan használhatja gyermek és felnőtt egyaránt. Minél magasabb jelzésre állítjuk a kart, annál több és erősebb levegőbefúvásra van szükség.

A Pulmotrainer asztmatikus és légúti panaszok kezelésére szolgáló eszköz semmilyen gyógyszert vagy más anyagot nem tartalmaz, kizárólag mechanikusan működik. A készülék éveken keresztül – a szükségnek megfelelően – minden káros mellékhatás nélkül használható. Különösen fontos rendszeres használata a tavasz és őszi hónapokban. Ha rendszeresen használja a Pulmotrainert, könnyen kitisztul a tüdeje, orrürege, jobb lesz a közérzete, nő a tüdőkapacitása.

A Pulmotrainer asztmatikus és légúti panaszok kezelésére szolgáló eszköz más készülékektől eltérően bármilyen testhelyzetben használható, nemcsak egy bizonyos kéztartásban. Használata egyszerű, nem érzékeny a használat közbeni elmozdulásokra.

A Pulmotrainer használata nagymértékben elősegíti a sűrű, tapadós váladék kiürítését, könnyebbé teszi a légzést, javítja a gázcsere hatásfokát (oxigén felvétel-széndioxid leadás), növeli az egy légvétellel belélegezhető levegő mennyiségét.

Rendszeres használata ajánlott a következő esetekben:

  • légzési panaszokat okozó idült hörghurut (chronicus - obstructiv bronchitis)
  • mucoviscoidosis (a köpet-elválasztás súlyos zavarával járó gyermekbetegség)
  • a kis, és közép nagy hörgők körülírt tágulata (bronchiectasia)
  • tüdő- és egyéb műtétek után orvosi ellenőrzés mellett
  • tüdőtágulás (emphyisaema)
  • tüdő - asthma (asthma bronchiale)
  • állandó köhögés
  • produktív köhögés.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához