Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

+1 szállítás ajándékba támogatói kártya 900 Ft értékben egy rászorulónak

Ár:
900 Ft
Termékkód: 9943-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
egyik rászoruló vásárlónkat segítheti +1 szállítás kifizetésével
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az Értéksziget Webáruház számára fontos, hogy társadalmi felelősségvállalásán belül segítse a nehézsorsú embereket. Éppen ezért csatlakoztunk az „Adj egyet ajándékba” adományozási mozgalomhoz, és alakítottuk ki a „+1 házhozszállítás utánvétes fizetéssel ajándékba” adományozási szolgáltatásunkat. Ez azoknak az embereknek jelenthet nagy segítséget, akik életviteli vagy gyógyászati segédeszközt vásárolnának nálunk, de elektronikusan (on-line fizetés, mobilfizetés, átutalás) nem tudnak fizetni, és ez a 900 Ft utánvétes szállítási díj is jelentős terhet okoz.

A szolgáltatás nagyon egyszerűen működik.

  • Adományozóknak: amikor az értékszigeten vásárol, tegye a kosarába még (vagy akár külön is) a „+1 házhozszállítás utánvétes fizetéssel ajándékba” szolgáltatásunkat is (900 Ft) ezzel segítve a nehézsorsú, rászoruló Vásárlóink életének megkönnyítését
  • Igénybevevőknek: az értéksziget főoldalán (nyitóoldal) mindig látható, hogy éppen van-e vagy nincs felajánlás a „+1 házhozszállítás utánvétes fizetéssel ajándékba” szolgáltatás igénylésére. Ha van, akkor nincs más dolga, mint a kosár vagy pénztár oldalon érvényesíteni (beírni) ezt a kuponkódot: +1ajandekba. A rendszer ellenőrzi a kódot, és levon 900 Ft-ot a vásárlás végösszegéből.

Az a szándékunk, hogy a tehetősebb, szociálisan érzékeny, de mégis egy nemes célt támogató adományozó kedvű Vásárlónk, valamint a rászorultság tekintetében a szolgáltatást becsülettel igénylő Vásárlónk elérje célját: az adományozó adhasson, az igénylő kaphasson. Bár a rászorultságot nem ellenőrizhetjük, de őszintén reméljük, hogy tényleg csak azok igénylik a szolgáltatást, akiknek már ez a 900 Ft is anyagi terhet jelent.

A „+1 házhozszállítás utánvétes fizetéssel ajándékba” szolgáltatásunk tényleges megvalósulásáért a számos díjjal és elismeréssel jutalmazott Értéksziget Webáruház a garancia.

De miről is szól maga a történet?

Az Olaszországban, Nápolyban évszázados múltra visszatekintő jótékonysági szokás Magyarországon 2013-ban honosodott meg. Nápoly kávézóiban az 1900-as évek táján terjedt el, hogy a tehetősebb vásárlók egy pluszkávét is rendeltek a sajátjuk mellé, és azt előre kifizették. Később a kávézóba betérő rászoruló elkérhette az olasz neve alapján a „kifizetett” (caffe pagado) kávét. (Az ilyen kávé másik, magyarra még nehézkesebben fordítható neve a „felfüggesztett kávé” – caffe sospeso.)

Később a jólét emelkedésével a '70-es évekre elhalványult a szokás, és a 2000-es évekre már csak karácsony körül volt hagyomány egy-két nápolyi kávézóban pluszkávét rendelni a rászorulóknak. Azonban a világválság, illetve az elszegényedés nyomán újra elterjedt a "felfüggesztett kávé" rendelése, ezúttal már nemcsak Olaszországban, hanem Európa-szerte újra divattá vált a jótékonyság eme névtelen formája. Mára Londonban több ezer pubban lehet előre kifizetni jótékonysági kávét, de a szokás népszerű Bulgáriában, terjed Ukrajnában és Oroszországban is. Magyarországon 2013-ban vezették be azzal a módosítással, hogy nemcsak kávét, hanem kenyeret, süteményt, javítást, színházjegyet stb. is lehessen felajánlani. Megtisztelőnek érezzük, hogy ebben a jótékonyságban az Értéksziget Webáruház is részt vehet „+1 házhozszállítás utánvétes fizetéssel ajándékba” szolgáltatásával.