Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Öntapadó szigetkötszer krónikus és akut sebekre, Mepilex Border EM 12,5x12,5cm, 10db

Ár:
15  000 Ft
Termékkód: 2000-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
gyenge, közepesen váladékozó sebre, égési sebekre, felfekvésekre, lábszárfekélyre
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Mepilex Border egy sokoldalú, mindent egyben tartalmazó, szegéllyel ellátott habkötszer. Krónikus és akut sebek kezelésére használható. Ezenkívül klinikailag bizonyítottan elősegíti a nyomási fekélyek megelőzését.

A bevált ötrétegű felépítése Safetac technológiát alkalmaz – az eredeti, fájdalom-minimalizáló szilikonos tapadófelületet. A Safetac technológiával készült kötszerek lágyan illeszkednek a bőrre, és nem tapadnak a nedves sebágyhoz  – így könnyen eltávolíthatók a bőr felsértése nélkül, azaz kevesebb fájdalmat okoz az eltávolítása.

A nedvszívó réteg azonnal felveszi a nedvességet és a váladékot, így megvédi a seb körüli bőrt a macerációtól. Ezután az elosztó réteg egyenletesen eloszlatja a váladékot a teljes felületen, hogy a kötszer hosszabb ideig legyen alkalmas a használatra. A retenciós réteg felszívja a váladékot, és tárolja, így a sebhez közeli rétegek továbbra is több folyadékot tudnak magukba felszívni. A védőfilm megakadályozza, hogy a legtöbb baktérium és vírus a sebbe jusson – és más hasonló kötszerekhez képest magasabb a páraáteresztő-képessége, ami hozzájárul meggyőző folyadékkezelő képességéhez. Alkalmazási terület: gyenge, vagy közepesen váladékozó sebre, lábszárfekélyek, égési sebek, felfekvések kezelésére. Alkalmas kompressziós kötés alá is.

A csomagolás 10db. kötszert tartalmaz.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.