Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Öntapadó szigetkötszer krónikus és akut sebekre, Mepilex Border EM 12,5x12,5cm, 10db

Ár:
14  490 Ft
Termékkód: 2000-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
gyenge, közepesen váladékozó sebre, égési sebekre, felfekvésekre, lábszárfekélyre
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Mepilex Border egy sokoldalú, mindent egyben tartalmazó, szegéllyel ellátott habkötszer. Krónikus és akut sebek kezelésére használható. Ezenkívül klinikailag bizonyítottan elősegíti a nyomási fekélyek megelőzését.

A bevált ötrétegű felépítése Safetac technológiát alkalmaz – az eredeti, fájdalom-minimalizáló szilikonos tapadófelületet. A Safetac technológiával készült kötszerek lágyan illeszkednek a bőrre, és nem tapadnak a nedves sebágyhoz  – így könnyen eltávolíthatók a bőr felsértése nélkül, azaz kevesebb fájdalmat okoz az eltávolítása.

A nedvszívó réteg azonnal felveszi a nedvességet és a váladékot, így megvédi a seb körüli bőrt a macerációtól. Ezután az elosztó réteg egyenletesen eloszlatja a váladékot a teljes felületen, hogy a kötszer hosszabb ideig legyen alkalmas a használatra. A retenciós réteg felszívja a váladékot, és tárolja, így a sebhez közeli rétegek továbbra is több folyadékot tudnak magukba felszívni. A védőfilm megakadályozza, hogy a legtöbb baktérium és vírus a sebbe jusson – és más hasonló kötszerekhez képest magasabb a páraáteresztő-képessége, ami hozzájárul meggyőző folyadékkezelő képességéhez. Alkalmazási terület: gyenge, vagy közepesen váladékozó sebre, lábszárfekélyek, égési sebek, felfekvések kezelésére. Alkalmas kompressziós kötés alá is.

A csomagolás 10db. kötszert tartalmaz.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Információk a termékcseréről vagy a vásárlástól való elállásról

Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség termékcserére vagy akár elállni a vásárlástól is. A részleteket az ÁSZF szabályozza. A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!

Infocseppek - tudástár a beteggondozáshoz

Az Értéksziget tulajdonosai számára kiemelten fontos, hogy megfelelő, jól érthető, a gyakorlatban kiválóan alkalmazható információval segítse és támogassa Önt abban, hogy jó döntést hozzon az egészségi problémája megoldására keresendő gyógyászati segédeszköz kiválasztásában. Ezért hoztuk létre az Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, amit szíves figyelmébe ajánlunk.