Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Öntapadó rögzítő kötszer, Abena Curi-Med, 10cm x 4m

Ár:
690 Ft
Termékkód: 1871-10-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
légáteresztő, bőrbarát, csak önmagához tapad, krepp anyagszerkezetű
Méret:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az Abena Curi-Med krepp anyagszerkezetű, mely vékony rétegben természetes gumi bevonást tartalmazó öntapadó rögzítő kötszer. Légáteresztő, bőrbarát. Csak önmagához tapad, bőrre, hajra nem. Nyúlási képessége kb.100% Javasolt felhasználások: sebfedők biztonságos rögzítése.

Kiemelten ajánlott használatuk a mozgó testrészeken (vagy ízületek felett) alkalmazott sebfedők biztonságos rögzítésére. Drének, kanülök rögzítése.

Megjegyzés: a pólya természetes latex tartalma allergiát okozhat. A rögzítő pólyát a fedőkötések cseréjével kell váltani.

Indikáció: Vénás és artériás eredetű fekély, sipoly, decubitus, neuropathiás fekély, epidermolysis bullosa, krónikus nyiroködéma, vasculitis, coagulopathia, traumás sebek, termikus károsodás, tracheostoma, Kock-rezervoár, bőrtranszplantáció.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Információk a termékcseréről vagy a vásárlástól való elállásról

Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség termékcserére vagy akár elállni a vásárlástól is. A részleteket az ÁSZF szabályozza. A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!

Infocseppek - tudástár a beteggondozáshoz

Az Értéksziget tulajdonosai számára kiemelten fontos, hogy megfelelő, jól érthető, a gyakorlatban kiválóan alkalmazható információval segítse és támogassa Önt abban, hogy jó döntést hozzon az egészségi problémája megoldására keresendő gyógyászati segédeszköz kiválasztásában. Ezért hoztuk létre az Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, amit szíves figyelmébe ajánlunk.