Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Online bankkártyás és mobilfizetés

Az Értéksziget Webáruház elkötelezett az elektronikus és a 21. századnak megfelelő, a Vásárlók kényelmét, de legfőképp biztonságát is szolgáló modern elektronikus fizetőeszközök biztosítása mellett. Ha Önnek Interneten kényelmes fizetni, ám tegye, de ha az okostelefonnal egyszerűbb, akkor azt is választhatja. Az Értéksziget nemzetközileg is tanúsított SSL titkosítással is rendelkezik a maximális adatbiztonság érdekében (ezt mutatja a biztonsági címke az oldal alján és a lap tetején, a címsorban, a zöld lakat és a https-sel kezdődő cím).

 

Online bankkártyás vásárlás: fizetés az Interneten

Online bankkártyás fizetésAz Interneten vásárolni és fizetni bankkártyával ma már egyszerű és könnyű feladat. Nem számít sem a tér, sem az idő: bármikor, bárhonnan kifizethetjük a megvásárolni kívánt terméket függetlenül attól, hogy a világ melyik országában is élünk. A bankkártyás fizetés kényelmes és biztonságos.

Tovább olvasok erről a fizetési módról.

 

MasterPass mobilfizetés: fizetés okostelefonon

MasterPass mobilfizetésOkostelefonnal fizetni ma már egyszerű dolog. Telepítse fel az OTPay alkalmazást (ha Magyarországról fizet), majd regisztrálja bankkártyáit. Amikor az Interneten fizet, a MasterPass mobilfizetés használatával csak megadja a telefonszámát, majd a telefonról engedélyezi a fizetést.

Tovább olvasok erről a fizetési módról.

Bankok és minősítések