Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Omron NE-C900 professzionális kompresszoros inhalátor

Ár:
44  290 Ft
Termékkód: 1088-FKI
Elérhetőség: jelenleg nem kapható
strapálható, folyamatosan működtethető, rendelőknek ajánlott
Nézze meg ezt is, szüksége lehet rá!
Kérje háztól házig garanciával arra az esetre, ha netalán meghibásodna Kérje háztól házig garanciával arra az esetre, ha netalán meghibásodna
1  000 Ft

Leírás és Paraméterek

OMRON NE-C900 professzionális kompresszoros inhalátor gyermekek és felnőttek részére, maszkkal és tárolódobozzal. V.V.T. Technológia! Minimális gyógyszerveszteség! Az OMRON kapta meg azt a megtiszteltetést, hogy a legújabb technológiát felhasználva javítsa az asztmás megbetegedések kezelését. Ez az új, egyedülálló V.V.T technológia-légzést követő technológia biztosítja, hogy a gyógyszer nagyobb része kerüljön porlasztásra, ellentétben az ezt megelőző technológiákkal. Hatékony gyógyszerfelhasználás, minimális gyógyszerveszteség! A légzéskövető technológia lehetővé teszi a gyógyszeroldat hatékony felhasználását minimális veszteséggel. A gyógyszeroldat belégzéskor beáramlik a légutakba, kilégzéskor a légzéskövető technológiának köszönhetően a beépített szelep lezár, a gyógyszeroldat nem áramlik ki feleslegesen a légtérbe. Ezáltal a gyógyszerfelhasználás hatékonyabbá válik. A gyógyszer nagy része még apróbb részecskékre bomlik, lehetővé téve az optimálisabb inhalálást.

A VVT technológia előnye, hogy szilikon szelep nélkül működteti az inhalátort, ezáltal csökken a gyógyszerveszteség, könnyen tisztítható a készülék, és a kis gyermekek körében is még biztonságosabbá válik, nem tudják lenyelni. A levegő tisztán, szabadon áramlik,csökkentve így a fertőzés veszélyét. 

Ezzel az Omron NE-C900 professzionális kompresszoros inhalátor hordozható készülékkel a betegek bárhol bármikor hatékonyan tudják kezelni légúti betegségeiket. Csak az OMRON kompresszoros inhalátorok rendelkeznek az inhalációs szettbe beépített légzéskövető technológiával! 

Termékjellemzők:

 • környezeti ártalmak, hurut, megfázás, asztma kezelésére
 • strapálható, folyamatosan működtethető, leginkább kórházaknak, rendelőknek ajánlott
 • V.V.T. technológia
 • Minimális gyógyszerveszteség
 • Gyors beállítási, és működtetésű funkciók
 • Részecskeméret: MMAD: kb. 3pm
 • Zajszint: 55 dB
 • Áramfogyasztás 12 Watt
 • Típus: nem-fűtő kompresszoros inhalátor
 • Elektromos jellemzők: 220- 240 V, 50/60 Hz
 • Áramfogyasztás: 138 VA
 • Súly: 2,2 kg (csak a kompresszor)
 • Méretek: körülbelül 176 × 110 × 215 mm
 • Tartalom: kompresszor, inhalátor, légzőcső (PVC, 207 cm), 5 db csereszűrő, szájrész, felnőtt maszk (PVC), gyermek maszk (PVC), orrész, kezelési útmutató

A termék fenntarthatósági előnyei:

 • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
 • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
 • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Információk a termékcseréről vagy a vásárlástól való elállásról

Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség termékcserére vagy akár elállni a vásárlástól is. A részleteket az ÁSZF szabályozza. A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!

Infocseppek - tudástár a beteggondozáshoz

Az Értéksziget tulajdonosai számára kiemelten fontos, hogy megfelelő, jól érthető, a gyakorlatban kiválóan alkalmazható információval segítse és támogassa Önt abban, hogy jó döntést hozzon az egészségi problémája megoldására keresendő gyógyászati segédeszköz kiválasztásában. Ezért hoztuk létre az Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, amit szíves figyelmébe ajánlunk.