Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü

Nincs is jobb a jó meleg takarónál - miért fázna, ha tehet ellene?

Szabó Zoltán József -
2018. 12. 04. 19:08:18
Nincs is jobb a jó meleg takarónál - miért fázna, ha tehet ellene?

Erőteljesen közelednek a hideg és fagyos napok. Ez nemcsak a megfázás, felfázás miatt érdekes, hanem a kihűlés, az állandó fázás veszélye miatt is. A melegítő italok ugyan segíthetnek ilyenkor, de a melegítő takarónál, párnánál hatékonyabb nincsen. Bármelyik testrésze is fázik, a melegítő gyógyhatású termékek praktikus megoldást fognak nyújtani, és kimondottan jól fogja érezni magát.

tovább olvasom...

A téli hónapok számos betegséget rejtegetnek az egyszerű megfázástól, a felfázáson át egész súlyos, ágymeleget kívánó egyéb betegségekig – ez a mostani hideg pedig nagymértékben hozzájárul ehhez. Az emberek egyik része szívesebben elviseli a hideget mint a meleget, mások meg épp fordítva vannak: inkább meleg legyen, csak ne fázzak. Nyílván ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, a komfortérzésen kívül az is kell, hogy ne legyünk betegek. A szobahőmérséklet nem mindig elegendő, az ágy sokszor nagyon hidegnek tűnik, a forró tea pedig épp nem ott melegít, ahol kellene. Ilyen esetekre nagyon hasznos és praktikus a megoldás melegítő párna, a melegítő takaró és az ágymelegítő. Bár a vesemelegítő is jól jön ilyen hidegben, és elviselhetőbbé teszi a jéghideg napokat, de erről egy másik cikkben már írtunk.

A melegítő párna, a melegítő takaró és az ágymelegítő között alapvetően méretbeli különbségek vannak, hiszen míg egy melegítő párna nagyon jó egy fájó testrészre, addig az ágymelegítő a nagyon hideg, kihűlt ágyat melegíti fel nagyon gyorsan. Bármelyikről is beszéljünk, az elv ugyan az: az elektromos áramot használják fel a 30-40 fok elérése érdekében, amit egyenletesen terítenek szét a teljes melegítő párna egész felületén. A melegítő párna, a melegítő takaró és az ágymelegítő a kiemelt biztonságú termékek közé tartozik, hiszen megtörténhet az is, hogy pl. a beteg épp rápisil a fűtött derékaljra. Zárlatosság abszolút nem alakulhat ki a kimagasló biztonsági előírásoknak köszönhetően.

A melegítő párna, a melegítő takaró és az ágymelegítő nagyon magas komfortérzetet biztosít, de leginkább olyan hő leadására képes, ami a beteg gyógyulását, vagy épp a nagyon fázós ember felmelegedését szolgálja. Minden melegítő terméknél a hőfok állítható, sőt még turbó felmelegítésre is van lehetőség bizonyos esetekben. A túlmelegedés és az egészségvédelemre tekintettel a melegítő párna, a melegítő takaró és az ágymelegítő 90 perc után automatikusan kikapcsol.

Bármelyik nagy márka melegítő termékét is vásároljuk, az ár növekedésével arányosan nagyobb minőséget is kapunk. Nem mindegy a tisztíthatóság, moshatóság és a környezetbarát besorolás sem. Általánosságban azért elmondható, hogy a kezelőszerv könnyen lecsatlakoztatható, és a melegítő párna, a melegítő takaró és az ágymelegítő akár még 30 fokon is mosható mindenféle biztonsági kockázat nélkül.

A családokban sok fázós ember van, aki akár 3 takarót is képes magára húzni, de még akkor is fázik függetlenül attól, hogy épp ül vagy fekszik. A melegítő párna, a melegítő takaró és az ágymelegítő létrehozását épp a fázósság csökkentése, a betegségekből való gyorsabb felépülés és a hatékony felmelegítés vágya alkotta meg. És akkor még nem is beszéltünk a jéghideg lábakról és az állandóan fázó nyakról. A megoldás nem különbözik, csak a forma változik. A lábmelegítő csizma, amibe az ember mindkét lába egyszerre is elfér, jelentősen csökkenti a hideg érzetet és nagyon gyorsan képes felmelegíteni a fagyosnak érzett lábakat. A nyak- és hátmelegítő ezzel szemben a nyak kihűlése és elmeszesedése esetén is kiváló választás, a fázós hát pedig önnmagáért beszél.

Ha van a családjában fázós, vagy hideg lakásban élő, fűtetlen szobában kell aludnia jéghideg ágyban, akkor hatékony megoldás a melegítő párna, a melegítő takaró és az ágymelegítő. Bár ezek nem 1-2 ezer forintos termékek, de a rá költött pénz megéri, hiszen a komfortot és kényelmet, de az egészséget mindenki szereti. A megfelelő kiválasztásában mi is segíthetünk Önnek: keressen, ha kérdése van.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír egészségmegőrzés
Bankok és minősítések