Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü

Minőségi vércukorszintmérő már 7800 forinttól

Szabó Zoltán József -
2016-06-25 09:44:12
Minőségi vércukorszintmérő már 7800 forinttól

A cukorbetegség napjaink egyik legelterjedtebb úgynevezett civilizációs betegsége. Több típusát ismerjük, de sajnos ezek egyik sem gyógyítható, viszont inzulin adagolással tünetileg kezelhető. Ehhez viszont az szükséges, hogy a beteg napi szinten tisztában legyen vércukorszintjével, hogy elkerülhesse a betegség kellemetlen és veszélyes tüneteit és időben inzulinhoz juthasson.

tovább olvasom...

A cukorbetegség napjaink egyik legelterjedtebb úgynevezett civilizációs betegsége. Több típusát ismerjük, de sajnos ezek egyik sem gyógyítható, viszont inzulin adagolással tünetileg kezelhető. Ehhez viszont az szükséges, hogy a beteg napi szinten tisztában legyen vércukorszintjével, hogy elkerülhesse a betegség kellemetlen és veszélyes tüneteit és időben inzulinhoz juthasson. Régebben ez egy kényelmetlen procedúra volt, hiszen pontos és megbízható vércukorszintmérő eszköz többnyire csak a nagyobb városok orvosi rendelőiben, kórházaiban volt található. Ma viszont - hála a modern technikának - már mindenki tarthat otthon digitális kijelzővel ellátott vércukorszintmérő eszközt, mely gyors, pontos és megbízható eredményt ad, ami a kezelésben is biztonsággal felhasználható.

Mivel a cukorbetegség hazánkban is tömegeket érint, itt is nagy igény mutatkozik a hasonló eszközök iránt. Mint minden gyógyászati segédeszköz esetében, itt is a minőség az, amire nagyon oda kell figyelni, hisz akár az életünk is múlhat a helyes érték időbeni megismerésén. Soha ne vásároljunk vércukorszintmérő eszközt megbízhatatlan forrásból, piacról, vagy használtan, hiszen nem tudhatjuk, mennyire jól működik. Ha vásárolni szeretnénk, rendelkezésünkre áll megbízható online bolt, ahol gyorsan és könnyen beszerezhetjük a vércukorszintmérő készüléket, ami igényeinknek megfelel.

Magyar gyártmányú, tökéletesen megbízható minőségű mérőt már alig 7800 forintos ártól vásárolhatunk. Ez képes 200 mérési eredményt tárolni memóriájában, dátummal és pontos időponttal együtt, ami fontos a kezelés szempontjából. Használatával lehetőség van az egyedi események (étkezés, fizikai aktivitás utáni vércukorszint mérés) jelölésére is. Szintén magyar termék a magyarul beszélő vércukorszintmérő készülék, ami óriási segítség a látássérült embereknek. Tiszta, érthető, női hang mondja be a pontos eredményt, és természetesen a mérés elvégzéséhez szükséges utasításokat is. Ez a készülék így hangtámogatással kifejezetten jó és praktikus segítség az aliglátó, vak embereknek, hiszen ennek használatával nincsenek másra utalva. Természetesen léteznek komplexebb, több opciót nyújtó eszközök is, amelyek egy időben képesek a vércukorszint, a triglicerid szint, és a koleszterin szint mérésére is. Ma már a hemoglobin és húgysavmérés sem okoz gondot. Mindenhez megvan a megfelelő készülék a szükséges tesztcsíkokkal. Akár az egyszerűbb, olcsóbb, akár a több funkciós bonyolultabb vércukorszintmérő eszközt vásároljuk meg a webshopból, a minőség miatt nincs miért aggódnunk, mert az garantált.

Bankok és minősítések