Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Mepitel steril szilikonos poliamidháló kötszer, 7,5x10cm, 10db

Ár:
7  200 Ft
Termékkód: 0172-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
2 hétig a helyén maradhat, segíti a 2. kötszer cseréjét, abszolút fájdalommentes, nem tapad a sebbe
Nézze meg ezt is, szüksége lehet rá!
Lister-féle kötszerolló, 15cm Lister-féle kötszerolló, 15cm
3  800 Ft
Sebtisztító és sebkezelő oldat, Hydroclean Solutin, 350ml Sebtisztító és sebkezelő oldat, Hydroclean Solutin, 350ml
7  100 Ft
Menny.:doboz

Leírás és Paraméterek

A Mölnlyncke által gyártott, prémium minőségű Mepitel egy szilikon poliamid hálószerű, nem tapadó, sebbel érintkező réteg, amely lehetővé teszi a sebváladék elvezetését, valamint biztosítja a szövetek rögzítését és védelmét. A Mepitel szeril szilikon polimer kötszer sokféle váladékozó sebtípus, pl. bőrfelszakadások, bőrhorzsolások, varrt sebek, másodfokú égési sérülések, hólyagosodások, félvastag és teljes vastagságú beültetett graftok, diabéteszes, vénás és artériás lábfekélyek kezelésére szolgál. A Mepitel védő rétegként is használható a nem váladékozó sebekre, hólyagokra, törékeny bőrre és a védtelen törékeny szövetekre.

A Mölnlyncke Mepitel szilikon polimerháló kötszer egy Safetac technológiával rendelkező, kétoldalas, sebbel érintkező réteg – az eredeti, kevésbé fájdalmasan érintkező réteg, szilikon tapadással. Kialakításának köszönhetően olyan lágyan illeszkedik a bőrre, hogy nem tapad a nedves sebhez, így a seb vagy a bőr sérülésének minimális kockázatával távolíthatja el a kötszert.

Óvja az újonnan gyógyult szövetet és az ép bőrfelületet, a zavartalan gyógyulás elősegítése érdekében. Lezárja a seb széleit, hogy megóvja a bőrt a macerációtól. A perforált kialakítás lehetővé teszi a váladék átvezetését egy másodlagos nedvszívó kötszerbe, így lehetőséget ad helyi kezelések alkalmazására a kötszer levétele nélkül. A steril polimerháló kötszer integritása megengedi, hogy a kötszer akár 14 napig a helyén maradjon, és lehetővé teszi a másodlagos kötszer cseréjét a gyógyulás megzavarása nélkül. Nem hagy maradványokat, megőrzi funkcionális minőségét az idők során.

A Mepitel szilikon polimerháló kötszer nyitott szerkezete lehetővé teszi, hogy a klinikailag javallott helyi kenőcsök átjussanak a sebbe. Együtt használható pl. a Mesorb termékkel, vagy nagymértékben váladékozó sebek esetén a Mextra Superabsorbent kötszerrel; a Tubifast rögzítéssel; és a kompressziós kötések alatt. A Mepitel továbbá a negatív nyomású sebterápiával (NPWT) együtt is alkalmazható.

A doboz 10db Mepitel szilikon polimerháló kötszert tartalmaz.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.