Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Marok-, ujj és kézerősítő reflexlabda, piros, 6cm

Ár:
3  700 Ft
Termékkód: 0210-FKI
Gyártó: OEM
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
Szállítási díj: 1  700 Ft
Szerezhető hűségpont: 247
javítja az ujjak finommozgásait, segíti a kéz kisizmainak erősítését, fejleszti a markolóerőt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Marok, ujj- és kézerősítésre alkalmas kislabda, ami nagyon kellemes, puha tapintású: összenyomás után újra felveszi eredeti alakját. Javítja az ujjak finommozgásait, koordinációját, élénkíti a helyi vérkeringést, segíti a kéz kisizmainak erősítését, ezáltal fejleszti a markolóerőt, növeli a mozgékonyságot.

A marokerősítő, reflexlabda használata egyedülálló lehetőségeket biztosít a kézsérültek rehabilitációjában, illetve egyéb kézfunkciókat fejlesztő foglalkozásokon (pl. Guillan-Barré szindróma, valamint reumatológiai megbetegedések kezelése során). Kéz- és alkar sérülések után a kezdeti időszakban csak gyógytornász felügyelete mellett ajánlott a használata.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
  • Mozgástér: elősegíti az egyének személyes választásait (tartózkodási hely szabad megválasztása, mobilitás fokozása, elérhetőség növelése)