Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Kézterápiás labda, stresszoldó labda szett

Ár:
4  500 Ft
Termékkód: 0807-FKI
Gyártó: OEM
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
Szállítási díj: 1  700 Ft
Szerezhető hűségpont: 300
kéz-, alkarsérülés, műtét utáni rehabilitációban fontos a finommotoros képességekhez
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Kéz-, alkarsérülés, vagy operáció utáni rehabilitációban nagy jelentősége van a finom-motoros képességek helyreállításában. Ebben segít ez a készlet, amely két különböző méretű, apró, kellemes tapintású, puha, rugalmas labdából áll: összenyomás után gyorsan visszanyeri eredeti alakját. Használata javítja az ujjak finom mozgásait, koordinációját, élénkíti a helyi vérkeringést, növeli a markolóerőt és a mozgékonyságot. A dobozban gyakorlatokat bemutató nyomtatvány is található.

A kézfej az egyik legösszetettebb testrészünk. Rengeteg apró izom, ideg, ín, ízület összehangolt mozgása működteti. Ha egy sérülés, trauma megbontja ezt az bonyolult rendszert, annak a rehabilitációja rendkívül fontos. Ebben lehet nagy segítségre ez a kézterápiás labda. A labdák ismételt összenyomása és elengedése átmozgatja a kézben az izmokat, ízületeket, ezek anyagcseréje felgyorsul, így a rehabilitációhoz szükséges idő rövidülhet. Természetesen ez a kezelés, ennek gyakorisága csak gyógytornász javaslatára, utasításaira történhet.

A csomagolás 1 sárga és 1 piros, két különböző méretű labdát tartalmaz.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
  • Mozgástér: elősegíti az egyének személyes választásait (tartózkodási hely szabad megválasztása, mobilitás fokozása, elérhetőség növelése)