Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Kéz- és bőrfertőtlenítő spray, 250ml, Bradoplus

Ár:
2  500 Ft
Termékkód: 1860-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
klór és aldehid mentes , gazdaságos felhasználás, több területen is alkalmazható
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Bradoplus széles antimikrobális spektrumú, jó nedvesítő készségű kéz- és bőrfertőtlenítő spray. Bőrvédő anyagokat tartalmaz, bőrhöz erősen abszorbeáló hatóanyag, klór és aldehid mentes. Gazdaságosan felhasználható, több területen is alkalmazható fertőtlenítő.

Hatásspektrum: Baktericid (MRSA), fungicid, tuberkulocid, virucid (HBV/HIV inaktiváló hatású is).

Alkalmazható: higiénés kézfertőtlenítésre, sebészeti bemosakodáshoz, bőrfertőtlenítéshez.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Információk a termékcseréről vagy a vásárlástól való elállásról

Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség termékcserére vagy akár elállni a vásárlástól is. A részleteket az ÁSZF szabályozza. A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!

Infocseppek - tudástár a beteggondozáshoz

Az Értéksziget tulajdonosai számára kiemelten fontos, hogy megfelelő, jól érthető, a gyakorlatban kiválóan alkalmazható információval segítse és támogassa Önt abban, hogy jó döntést hozzon az egészségi problémája megoldására keresendő gyógyászati segédeszköz kiválasztásában. Ezért hoztuk létre az Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, amit szíves figyelmébe ajánlunk.