Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Kerülje el a derékfájást, válasszon kényelmes derékmelegítőink közül

Szabó Zoltán József -
2018. 09. 23. 15:08:16
Kerülje el a derékfájást, válasszon kényelmes derékmelegítőink közül

Tényleg csak a hidegben szükséges a derékmelegítő? Keresgélve a régi holmik között, kezembe akadt egy régi derékmelegítő. Bár még nem biztos, hogy itt van az ideje, de érdemes beszerezni Önnek is egyet, hogy ezt az érzékeny testrészét melegen tarthassa. Sokféle derékmelegítőt, vesemelegítőt kínál az Értéksziget anyaghasználat és méret tekintetében egyaránt. Készüljön Ön is a hűvös, hideg időre, védje a derekát!

tovább olvasom...

Kerülje el a derékfájást, válasszon kényelmes derékmelegítőink közül

A hűvös idő beköszöntével sok olyan ruhadarab előkerül, amire most már szükség lesz. Mivel az ember szereti a komfortot és a meleget, így fontos, hogy ezt biztosítani tudja magának – különösen igaz ez akkor, ha derekunk érzékeny(ebb) a hidegre. Kerülje el a derékfájást, válasszon kényelmes derékmelegítőink közül, és növelje komfortérzetét egy nagyon praktikus termékkel.

Online szaküzletünkben széles kínálattal várjuk vásárlóinkat, akik betegápoláshoz, munkához vagy éppen komfortérzetük növelése érdekében szeretnének beszerezni különféle használati eszközöket. Egyik ilyen termékkategóriánk a derékmelegítő, amely az őszi-tavaszi évszak kedvelt és nélkülözhetetlen kelléke. Férfiak és nők egyaránt viselhetnek derékmelegítőt, de alapvetően a hölgyek szeretik jobban – különösen akkor, ha az diszkréten meghúzódik a ruha alatt. A férfiak leginkább kinti munkához vásárolják, hogy ne fázzon a derekuk, mert mindegy, hogy belebújós vagy tépőzáras, mindegyik meleg. Természetesen az anyaghasználattól függően a melegség tekintetében van eltérés, ami azért érdemes odafigyelni.

A derékmelegítőnek, amit néha vesemelegítőnek is szoktak nevezni, egy kiemelt célja van: melegen tartani az ember derekát – ugyanis ez az a testrész, ami nagyon sokunknál „kinn van” köszönhetően a divatos ruháknak, a sok hajlongással járó munkának stb. Ma már nem az számít, hogy milyen vastag egy derékmelegítő, hanem milyen anyagból készül. Régen szempont volt, hogy minél bolyhosabb, vastagabb legyen, ma pedig az a lényeg, hogy ne látszódjon a ruha alatt, ne pálljon be és természetesen tartsa a hőt. Mindegy is, melyiket választja az Értékszigeten, csalódni nem fog.

 

Milyen típusú derékmelegítők vannak?

Kialakítás szerint két nagy típust kell megkülönböztetnünk derékmelegítő ügyben: az ún. belebújóst és a tépőzárasat. Többnyire a nők kedvence a belebújós változat, ami több magasságban kapható. Ezek a derékmelegítők nem pöndörödnek fel, pamut és/vagy gyapjú anyagból készülnek, kellőképpen rugalmasak, de ami a legfontosabb: nagyon hatékonyak és praktikusak. A tépőzáras derékvédők leginkább a férfiaknak jönnek be a gyors fel- és levétel miatt. Neoprén anyagból készülnek, így kinti munkához is kiválóan alkalmasak.

Derékmelegítőt mindig funkció szerint kell vásárolni, azaz mire szeretné használni, mit akar vele elérni. Pl. ha Ön átlagos méretű és súlyú és hűtőházban dolgozik, ahol sokat kell hajlongani, érdemes puha anyagú derékmelegítőt keresni, mi kb. 27cm magas. Ha az is fontos, hogy tartsa, azaz megtámassza a derekat, akkor derékmerevítőset kell venni. Mindenképp érdemes odafigyelni a részletekre és a méretre is, hogy hatékony legyen a derékmelegítő.

Ma már nem szégyen és nem is ciki a derékmelegítő. Ha Önnek (is) fontos az egészsége, használjon ilyen terméket, amit nálunk széles választékban megtalál. Ha tanácsra, segítségre van szüksége, keresse vevőszolgálatunkat.

Tartalomhoz tartozó címkék: Mindennapi betegségek nyomában
Bankok és minősítések