Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü

Kerülje el a derékfájást, válasszon kényelmes derékmelegítőink közül

Szabó Zoltán József -
2018. 09. 23. 15:08:16
Kerülje el a derékfájást, válasszon kényelmes derékmelegítőink közül

Hirtelen lett hideg. Keresgélve a melegebb holmik között, kezembe akadt egy régi derékmelegítő. Bár még nem biztos, hogy itt van az ideje, de érdemes beszerezni Önnek is egyet, hogy ezt az érzékeny testrészét melegen tarthassa. Sokféle derékmelegítőt, vesemelegítőt kínál az Értéksziget anyaghasználat és méret tekintetében egyaránt. Készüljön Ön is a hűvös, hideg időre, védje a derekát!

tovább olvasom...

A hűvös idő beköszöntével sok olyan ruhadarab előkerül, amire most már szükség lesz. Mivel az ember szereti a komfortot és a meleget, így fontos, hogy ezt biztosítani tudja magának – különösen igaz ez akkor, ha derekunk érzékeny(ebb) a hidegre.

Online szaküzletünkben széles kínálattal várjuk vásárlóinkat, akik betegápoláshoz, munkához vagy éppen komfortérzetük növelése érdekében szeretnének beszerezni különféle használati eszközöket. Egyik ilyen termékkategóriánk a derékmelegítő, amely az őszi-tavaszi évszak kedvelt és nélkülözhetetlen kelléke. Férfiak és nők egyaránt viselhetnek derékmelegítőt, de alapvetően a hölgyek szeretik jobban – különösen akkor, ha az diszkréten meghúzódik a ruha alatt.

A derékmelegítőnek, amit néha vesemelegítőnek is szoktak nevezni, egy kiemelt célja van: melegen tartani az ember derekát – ugyanis ez az a testrész, ami nagyon sokunknál „kinn van” köszönhetően a divatos ruháknak, a sok hajlongással járó munkának stb. Ma már nem az számít, hogy milyen vastag egy derékmelegítő, hanem milyen anyagból készül. Régen szempont volt, hogy minél bolyhosabb, vastagabb legyen, ma pedig az a lényeg, hogy ne látszódjon a ruha alatt, ne pálljon be és természetesen tartsa a hőt. Mindegy is, melyiket választja az Értékszigeten, csalódni nem fog.

Kialakítás szerint két nagy típust kell megkülönböztetnünk derékmelegítő ügyben: az ún. belebújóst és a tépőzárasat. Többnyire a nők kedvence a belebújós változat, ami több magasságban kapható. Ezek a derékmelegítők nem pöndörödnek fel, pamut és/vagy gyapjú anyagból készülnek, kellőképpen rugalmasak, de ami a legfontosabb: nagyon hatékonyak és praktikusak. A tépőzáras derékvédők leginkább  férfiaknak jönnek be a gyors fel- és levétel miatt. Neoprén anyagból készülnek, így kinti munkához is kiválóan alkalmasak.

Derékmelegítőt mindig funkció szerint kell vásárolni, azaz mire szeretné használni, mit akar vele elérni. Pl. ha Ön átlagos méretű és súlyú és hűtőházban dolgozik, ahol sokat kell hajlongani, érdemes puha anyagú derékmelegítőt keresni, mi kb. 27cm magas. Ha az is fontos, hogy tartsa, azaz megtámassza a derekat, akkor derékmerevítőset kell venni.

Ma már nem szégyen és nem is ciki a derékmelegítő. Ha Önnek (is) fontos az egészsége, használjon ilyen terméket, amit nálunk széles választékban megtalál. Ha tanácsra, segítségre van szüksége, keresse vevőszolgálatunkat.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír egészségmegőrzés
Bankok és minősítések