Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Kérje háztól házig garanciával arra az esetre, ha netalán meghibásodna

Ár:
0 Ft
Termékkód: 9922-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
Szállítási díj: 1  700 Ft
ha a számlán szereplő garanciális termék meghibásodik, a garancia teljes ideje alatt ingyen szállítjuk háztól házig
Nézze meg ezt is, szüksége lehet rá!
Kérje háztól házig garanciával arra az esetre, ha netalán meghibásodna Kérje háztól házig garanciával arra az esetre, ha netalán meghibásodna
1  000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Néha még a garancia ideje alatt is meghibásodnak termékek. Ilyenkor többnyire a vásárló feladata és költsége a szervízbe való eljuttatás. Ezt a gondot átvállaljuk Öntől úgy, hogy a számlán lévő összes garanciális tételt ingyenesen szállítjuk azok garanciaidején belül.

A „Kérje háztól házig garanciával!” prémium kényelmiszolgáltatással minden gondot és szállítást átvállalunk Öntől! Ez a szolgáltatás lényegében egy biztosítás, mellyel garantáljuk, hogy az egy számlán megvásárolt garanciális terméke(ke)t meghibásodás esetén ingyenesen elszállítjuk, majd a javítást vagy cserét követően azt ingyenesen vissza is szállítjuk Önnek. Nincs fáradtság, nincs költség, csak elegendő írnia egy e-mail, és már küldjük is a futárt a meghibásodott termék(ek)ért.

A „Kérje háztól házig garanciával!” prémium kényelmiszolgáltatás megrendeléséhez nincs más teendője, mint a rendelés leadása során (kosár) kiválasztani, és 0 Ft összegért a számlán szereplő összes garanciális tételre megvásárolnia. A „Kérje háztól házig garanciával!” szolgáltatás jótállási meghibásodás esetén a számlán szereplő összes tételt mennyiségi korlátozás nélkül ingyenesen szállítjuk azok garanciaidején belül. Már az első meghibásodásnál bőven behozza az árát!

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.