Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Keresztcsont-tájéki sebekre, felfekvésre, Mepilex Border Sacrum, 20x20cm okoskötszer (öntapadó szigetkötszer)

Ár:
23  890 Ft
Termékkód: 2002-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
közepesen és erősen váladékozó, felfekvési, fekélyes, tumoros sebekre, égési sérülésre
Menny.:doboz

Leírás és Paraméterek

A Mepilex Border Sacrum mindent egyben tartalmazó kötszer az egyetlen ötrétegű, keresztcsont-tájéki habkötszer szabadalmaztatott Deep Defense Technology technológiával – bizonyítottan megelőzi a nyomási fekélyeket, ha más standard megelőzési protokollal együtt alkalmazzák.

A kialakítás optimális gyógyulási környezetet biztosít a közepesen és erősen váladékozó, keresztcsont-tájéki sebek kezeléshez. Hatékonyan felszívja és visszatartja a váladékot és nedves sebkörnyezetet tart fenn.

A kialakítás Safetac technológiát tartalmaz – az eredeti, kevésbé fájdalmasan érintkező réteg, szilikon tapadással. Így a kötszer lágyan illeszkedik a bőrre és nem tapad a nedves sebágyhoz – így könnyen eltávolíthatja a bőr felsértése nélkül. Ez kevesebb fájdalmat jelent az Ön betegeinek.

Védelmet nyújt a nyomási fekélyeket okozó külső tényezőkkel – a nyomással, a nyíróerőkkel, a dörzsöléssel és a mikroklímával – szemben. Kiváló folyadékkezelési és -megtartó képesség jellemzi. Csökkenti a maceráció kockázatát.

A csomagolás 10db Mepilex Border Sacrum okoskötszert tartalmaz.

Használja a Mepilex Border Sacrum terméket közepes és nagymértékben váladékozó keresztcsont-tájéki sebek, mint például nyomási fekélyek és pilonidális ciszták műtéti kimetszése esetén. Mivel a kötszer a seb kitisztulását elősegítő nedves környezetet tart fenn, kezdetben előfordulhat a seb méretének növekedése. Ez normális jelenség, és számítani kell rá.

A kötszer profilaktikusan alkalmazható a veszélyeztetett betegeknél, például a helyhez kötött betegek esetében, azoknál, akik rossz bőr perfurzióval rendelkeznek és bőrük károsodott, a műtőkben, az intenzív ellátás során, illetve a hosszadalmas műtéti beavatkozások előtt és közben. Tudományos tanulmányok kimutatták, hogy a Mepilex Border Sacrum képes befolyásolni négy olyan külső tényezőt, amelyek hozzájárulhatnak a nyomási fekélyek kialakulásához: minimálisra csökkenti és újra elosztja a nyíróerőket, újra elosztja a nyomást, csökkenti a súrlódást és optimális mikroklímát tart fenn.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Információk a termékcseréről vagy a vásárlástól való elállásról

Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség termékcserére vagy akár elállni a vásárlástól is. A részleteket az ÁSZF szabályozza. A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!

Infocseppek - tudástár a beteggondozáshoz

Az Értéksziget tulajdonosai számára kiemelten fontos, hogy megfelelő, jól érthető, a gyakorlatban kiválóan alkalmazható információval segítse és támogassa Önt abban, hogy jó döntést hozzon az egészségi problémája megoldására keresendő gyógyászati segédeszköz kiválasztásában. Ezért hoztuk létre az Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, amit szíves figyelmébe ajánlunk.