Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Keresztcsont-tájéki sebekre, felfekvésre, Mepilex Border Sacrum, 20x20cm okoskötszer

Ár:
23  790 Ft
Termékkód: 2002-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
közepesen és erősen váladékozó, felfekvési, fekélyes, tumoros sebekre, égési sérülésre
Menny.:doboz

Leírás és Paraméterek

A Mepilex Border Sacrum mindent egyben tartalmazó kötszer az egyetlen ötrétegű, keresztcsont-tájéki habkötszer szabadalmaztatott Deep Defense Technology technológiával – bizonyítottan megelőzi a nyomási fekélyeket, ha más standard megelőzési protokollal együtt alkalmazzák.

A kialakítás optimális gyógyulási környezetet biztosít a közepesen és erősen váladékozó, keresztcsont-tájéki sebek kezeléshez. Hatékonyan felszívja és visszatartja a váladékot és nedves sebkörnyezetet tart fenn.

A kialakítás Safetac technológiát tartalmaz – az eredeti, kevésbé fájdalmasan érintkező réteg, szilikon tapadással. Így a kötszer lágyan illeszkedik a bőrre és nem tapad a nedves sebágyhoz – így könnyen eltávolíthatja a bőr felsértése nélkül. Ez kevesebb fájdalmat jelent az Ön betegeinek.

Védelmet nyújt a nyomási fekélyeket okozó külső tényezőkkel – a nyomással, a nyíróerőkkel, a dörzsöléssel és a mikroklímával – szemben. Kiváló folyadékkezelési és -megtartó képesség jellemzi. Csökkenti a maceráció kockázatát.

A csomagolás 10db Mepilex Border Sacrum okoskötszert tartalmaz.

Használja a Mepilex Border Sacrum terméket közepes és nagymértékben váladékozó keresztcsont-tájéki sebek, mint például nyomási fekélyek és pilonidális ciszták műtéti kimetszése esetén. Mivel a kötszer a seb kitisztulását elősegítő nedves környezetet tart fenn, kezdetben előfordulhat a seb méretének növekedése. Ez normális jelenség, és számítani kell rá.

A kötszer profilaktikusan alkalmazható a veszélyeztetett betegeknél, például a helyhez kötött betegek esetében, azoknál, akik rossz bőr perfurzióval rendelkeznek és bőrük károsodott, a műtőkben, az intenzív ellátás során, illetve a hosszadalmas műtéti beavatkozások előtt és közben. Tudományos tanulmányok kimutatták, hogy a Mepilex Border Sacrum képes befolyásolni négy olyan külső tényezőt, amelyek hozzájárulhatnak a nyomási fekélyek kialakulásához: minimálisra csökkenti és újra elosztja a nyíróerőket, újra elosztja a nyomást, csökkenti a súrlódást és optimális mikroklímát tart fenn.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Figyelem! – Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség cserére vagy akár elállásra is. A részleteket az ÁSZF szabályozza.

A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!