Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü

Minden forint értékes kedvezményrendszer

Az Értéksziget beteggondozási online gyógyászati szakáruház különböző kedvezményeket ajánl a jelen- és jövőbeni vásárlóinak azért, hogy vonzóbb áron juthassanak hozzá az egészségi problémájuk megoldását elősegítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Alap és prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk.

 

ALAP KEDVEZMÉNYEK

Különleges kedvezmények minden vásárlónak

ingyenes szállítási napok az esélyegyenlőségértBronz kedvezmény - A vásárlói szokások alapján különleges kedvezményeket alakítottunk ki, hogy Ön még kedvezőbb áron vásárolhasson nálunk. A különleges kedvezményeket valamennyi vásárlónk igénybe veheti, és ha még kuponnal is rendelkezik, a megtakarítás összegét is maximalizálhatja.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

Figyelmességen alapuló kedvezmény fogyatékos embereknek

+1 szállítás ajándékbaBronz kedvezmény - Az alapvetően figyelmességen és jótékonyságon alapuló +1 szállítás ajándékba egyszeri támogatási forma azoknak a fogyatékos vásárlóinknak szól, akik nehéz anyagi helyzetüket felvállalva nem szégyellnek igénybe venni egy korábbi vásárlónk által már kifizetett szállítást.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

Exkluzív kedvezmények Értékpont magazin extra olvasóinak

ingyenes szállítási napok az esélyegyenlőségértEzüst kedvezmény - Az Értékpont magazin extra évente több exkluzív kedvezmény biztosít azoknak, akik az Értékpont magazin olvasójaként legalább egyszer vásároltak online gyógyászati webáruházunkban. Köszönjük, hogy Ön is velünk inspirálódik a beteggondozásban.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

PRÉMIUM KEDVEZMÉNYEK

Törzsvásárlói kedvezmények hűségéért cserébe

törzsvásárlói programArany kedvezmény - Díjazva lojalitását, törzsvásárlói kedvezményrendszert hoztunk létre a tőlünk többször rendelő vásárlóinknak azért, hogy jelentős kedvezményekben és különleges bánásmódban részesüljenek. A program több szintű, és eltérő kedvezményeket biztosít.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

Extra kedvezmények fogyatékos felnőtteket gondozó családoknak

törzsvásárlói programPlatina kedvezmény - Fogyatékos felnőttet gondozó családoknak biztosítjuk a legmagasabb kedvezményeket. Mivel cégünk társadalmi célú üzleti vállalkozás, ezért - lehetőségeinkhez mérten - sokféle módon segítjük és támogatjuk a hozzánk hasonló családokat.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

Bankok és minősítések