Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü

Kedvezményeink

Különleges kedvezmények minden vásárlónak

ingyenes szállítási napok az esélyegyenlőségértA vásárlói igények és szokások alapján különleges kedvezményeket alakítottunk ki, hogy Ön még kedvezőbb áron vásárolhasson nálunk. A különleges kedvezményeket valamennyi vásárlónk igénybe veheti, és ha még kuponnal is rendelkezik, a megtakarítás összegét is maximalizálhatja.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

Törzsvásárlói kedvezmények hűségéért cserébe

törzsvásárlói programDíjazva lojalitását, törzsvásárlói kedvezményrendszert hoztunk létre a hozzánk hűséges, bennünk megbízó, webáruházunkból többször rendelő vásárlóinknak azzal a kifejezett céllal, hogy az általános vásárlókhoz képest jelentős kedvezményekben és különleges bánásmódban részesüljenek.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

Extra kedvezmények fogyatékos felnőtteket gondozó családoknak

törzsvásárlói programValamennyi vásárlónk és partnerünk közül fogyatékos felnőtt embertársainknak biztosítjuk folyamatosan a legmagasabb kedvezményeket. Mivel cégünk társadalmi célú üzleti vállalkozás, ezért minden eszközzel igyekszünk támogatni, segíteni a hozzánk hasonló embertársainkat.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

Figyelmességen alapuló kedvezmény fogyatékos embereknek

+1 szállítás ajándékbaAz alapvetően figyelmességen és jótékonyságon alapuló +1 szállítás ajándékba egyszeri támogatási forma azoknak a fogyatékos vásárlóinknak szól, akik nehéz anyagi helyzetüket felvállalva nem szégyellnek igénybe venni egy korábbi vásárlónk által már kifizetett szállítási lehetőséget.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

Ajánláson alapuló kedvezmények Önnek és barátainak

ingyenes szállítási napok az esélyegyenlőségértTöbb vásárlónk jelezte már, hogy szívesen ajánlaná az Érékszigetet ismerőseinek a korrekt kiszolgálás, a gyors szállítás, a szakértő vevőszolgálat, a fogyatékos emberek segítése iránti elköteleződésünk stb. miatt. Erre való tekintettel hoztuk létre jutalék alapú ajánló rendszerünket.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

Bankok és minősítések