Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
0

Speciális kedvezmények

Az Értéksziget Webáruház sokféle kedvezménnyel áll Vásárlói rendelkezésére. Mivel számunkra kiemelten fontos a hátrányos helyzetű emberek segítése, ezért kedvezményeink jelentősebb része őket érinti, nekik segít. Azonban az esélyegyenlőség iránti elkötelezettségünk révén is adunk kedvezményt, sőt, még hűséges Vásárlóinkat is kiemelt bónuszokkal jutalmazzuk. Emellett számos kedvezményes vásárlási kupont is felajánl a webáruház, amit bárki igénybe vehet.

Használja Ön is a lehetőségeket, és ha jár Önnek kedvezmény, bátran vegye igénybe és használja. 

 

Kedvezmény fogyatékos Vásárlóinknak

törzsvásárlói programFogyatékos embertársaink segítése számunkra kiemelten fontos, amit Vásárlóink is szívesen támogatnak. Éppen ezért olyan kedvezményt alakítottunk ki, amely jelentős segítség lehet a hétköznapokban, a megfelelő segéd- vagy életviteli eszköz, gyógyászati segédeszköz beszerzésében.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

Törzsvásárlói Program

törzsvásárlói programDíjazva az Ön hűségét, törzsvásárlói programot hoztunk létre a hozzánk hűséges, webáruházunkból többször rendelő Vásárlóinknak azzal a kifejezett céllal, hogy az általános vásárlókhoz képest jelentős kedvezményekben és különleges bánásmódban részesüljenek.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

Ingyenes Szállítási Napok az Esélyegyenlőségért

ingyenes szállítási napok az esélyegyenlőségértAz év különböző napjain, amikor munkánk során valamilyen nevezetes naphoz érkezünk (Fehérbot Napja, Fogyatékos Emberek Világnapja, Autizmus Világnapja stb.) ingyenes szállítást biztosítunk az aznapi rendelésekre értékhatártól függetlenül, ha érvényesíti kuponját a vásárláskor.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

+1 szállítás ajándékba egy nehéz sorsú Vásárlónknak

+1 szállítás ajándékbaAz "Adj egyet ajándékba" vagy +1 kávé jótékonysági mozgalom alapján létrehozozz támogatási formánk azoknak a nehéz sorsú Vásárlóinknak nyújthat segítséget, akik életviteli vagy gyógyászati segédeszközt vásárolnak nálunk, de a kiszállítási díj is nagy terhet jelent.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

Különleges kedvezményeink

ingyenes szállítási napok az esélyegyenlőségértA vásárlói igények és szokások alapján különleges kedvezményeket alakítottunk ki, hogy Ön még kedvezőbb áron vásárolhasson nálunk. A különleges kedvezményeket valamennyi Vásárlónk igénybe veheti, és ha rendelkezik kuponnal, a megtakarítás összegét is maximalizálhatja.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

Termékeink
Bankok és minősítések