Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Minden forint számít kedvezményrendszer

Az Értéksziget Beteggondozás gyógyászati segédeszköz szaküzlet és webáruház különböző kedvezményeket ajánl a jelen- és jövőbeni vásárlóinak azért, hogy vonzóbb áron juthassanak hozzá az egészségi problémájuk megoldását elősegítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat.

Az egymásra épülő Alap (ezen belül bronz és ezüst) ill. Prémium (arany és platina) kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 

 

ALAP KEDVEZMÉNYEK

Az alkalomszerűen biztosított Alap kedvezményeinket minden vásárlónk igénybe veheti vásárlói fiók regisztrációja nélkül is. 

Sokszínű kedvezmények minden vásárlónak

egyediBronz kedvezmény - A vásárlói szokások alapján ún. sokszínű kedvezményt alakítottunk ki, hogy Ön még kedvezőbb áron vásárolhasson nálunk. Sokszínű kedvezményeinket valamennyi vásárlónk igénybe veheti, és ha még kuponnal is rendelkezik, a megtakarítás összegét is maximalizálhatja.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

Figyelmességen alapuló kedvezmény fogyatékos embereknek

+1 szállítás ajándékbaBronz kedvezmény - Az alapvetően figyelmességen és jótékonyságon alapuló +1 szállítás ajándékba egyszeri támogatási forma azoknak a fogyatékos vásárlóinknak szól, akik nehéz anyagi helyzetüket felvállalva nem szégyellnek igénybe venni egy korábbi vásárlónk által már kifizetett szállítást.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

Különleges kedvezmények Értékpont magazin extra olvasóinak

magazinEzüst kedvezmény - Az Értékpont magazin extra évente több különleges kedvezmény biztosít azoknak, akik az Értékpont magazin olvasójaként legalább egyszer vásároltak online gyógyászati webáruházunkban. Köszönjük, hogy Ön is velünk inspirálódik a beteggondozásban.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

PRÉMIUM KEDVEZMÉNYEK

A legalább 2 évre szóló Prémium kedvezményeinket kizárólag vásárlói fiók regisztrációja után veheti igénybe.

Exkluzív kedvezmények egyházi diakóniai szervezeteknek

egyházArany kedvezmény - Ha egyházi diakóniai szervezetként legalább egyszer már vásárolt nálunk, cégtulajdonosaink exkluzív vásárlási kedvezményt ajánlhatnak fel Önnek, hogy legközelebb olcsóbban és halasztott fizetéssel juthasson hozzá minőségi gyógyászati eszközökhöz.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

Törzsvásárlói kedvezmények hűségéért cserébe

törzsvásárlói programArany kedvezmény - Díjazva lojalitását, törzsvásárlói kedvezményrendszert hoztunk létre a tőlünk többször rendelő vásárlóinknak azért, hogy jelentős kedvezményekben és különleges bánásmódban részesüljenek. A program több szintű, és eltérő kedvezményeket biztosít.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

Extra kedvezmények fogyatékos felnőtteket gondozó családoknak

értékteremtőPlatina kedvezmény - Fogyatékos felnőttet gondozó családoknak biztosítjuk a legmagasabb kedvezményeket. Mivel cégünk társadalmi célú üzleti vállalkozás, ezért - lehetőségeinkhez mérten - sokféle módon segítjük és támogatjuk a hozzánk hasonló családokat.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

Bankok és minősítések