Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü

Kedvezményeink

Használja Ön is a lehetőségeket, és ha jár Önnek kedvezmény, bátran vegye igénybe és használja. 

Törzsvásárlói Program

törzsvásárlói programDíjazva az Ön hűségét, törzsvásárlói programot hoztunk létre a hozzánk hűséges, webáruházunkból többször rendelő Vásárlóinknak azzal a kifejezett céllal, hogy az általános vásárlókhoz képest jelentős kedvezményekben és különleges bánásmódban részesüljenek.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

Ajánljon bennünket ismerőseinek, és mi megháláljuk igyekezetét

ingyenes szállítási napok az esélyegyenlőségértTöbb Vásárlónk jelezte már, hogy szívesen ajánlaná az értékszigetet ismerőseinek a korrekt kiszolgálás, a gyors szállítás, a szakértő vevőszolgálat, a fogyatékos emberek segítése iránti elköteleződésünk stb. miatt. Erre való tekintettel hoztuk létre jutalék alapú ajánló rendszerünket.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

Exkluzív kedvezmények egy-egy kiemelt napon

ingyenes szállítási napok az esélyegyenlőségértAmikor az adott év során egy fogyatékossággal kapcsolatos nevezetes naphoz érkezünk, exkluzív kedvezményt biztosítunk az Értékpont magazint legalább hatvan napja aktívan olvasóinknak, vásárlóinknak. Ezzel a lehetőséggel is a fogyatékos emberekre szeretnénk felhívni a figyelmet.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

+1 szállítás ajándékba egy nehéz sorsú Vásárlónknak

+1 szállítás ajándékbaAz "Adj egyet ajándékba" vagy +1 kávé jótékonysági mozgalom alapján létrehozozz támogatási formánk azoknak a nehéz sorsú Vásárlóinknak nyújthat segítséget, akik életviteli vagy gyógyászati segédeszközt vásárolnak nálunk, de a kiszállítási díj is nagy terhet jelent.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

Különleges kedvezményeink

ingyenes szállítási napok az esélyegyenlőségértA vásárlói igények és szokások alapján különleges kedvezményeket alakítottunk ki, hogy Ön még kedvezőbb áron vásárolhasson nálunk. A különleges kedvezményeket valamennyi Vásárlónk igénybe veheti, és ha rendelkezik kuponnal, a megtakarítás összegét is maximalizálhatja.

Tovább olvasok erről a speciális kedvezményről.

 

Bankok és minősítések