Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü

Ismeri az Értéksziget speciális kedvezményeit?

Szabó Zoltán József -
2016-08-01 13:26:00
Ismeri az Értéksziget speciális kedvezményeit?

Kedvezménnyel vásárolni minden ember szeret. Minél többet, mennél jobban spórolhatunk, annál inkább ott vásárolunk – elméletileg így van. Azonban kedvezményt nemcsak forgalomnövelő vagy marketing célból lehet adni, hanem szemléleti alapon is, amely rögtön értékessé teszi azt, amit csinálunk. Az Értéksziget számos kedvezményt kínál Vásárlóinak,amit az alábbiakban ismerhet meg.

tovább olvasom...

A marketing és a bevételnövelés egyik nélkülözhetetlen eszköze ma már a kedvezmény nyújtása. Szinte már elvárás is, hogy valami miatt kedvezményben részesüljön a vásárló, és így olcsóbban jusson hozzá a kiszemelt eszközhöz. Az Értékszigetnél mi is egyet értünk abban, hogy bizonyos esetekben járhat, adható kedvezmény, de az nem lehet általános, csak úgy járó, mert a Vásárló kéri. Ha ez így lenne, akkor piac lenne a világ, ahol lehet alkudozni. Az Értékszigetnél mi másként gondljuk a dolgot, amikor kedvezményt adunk, más szempontokat és aspektusokat veszünk figyelembe fittyet hányva a marketingre és a forglomnövelésre - bár tény, hogy ezek is fontosak.

Az Értéksziget Webáruház keresztyén alapokon álló webshop, vagyis gondolkodásunkat, cselekedeteinket jelentősen befolyásolja a keresztyén etika és az elesettek segítése, felkarolása. Ezt a meggyőződésünket és értékszemléletünket tovább erősíti, hogy az Értéksziget tulajdonosai maguk is fogyatékos emberek, akik tudják, ismerik, naponta tapasztalják az ebből adódó hátrányokat. Ez az a két tényező, ami motivál bennünket, hogy az általunk megtermelt javakból fogyatékos embertársainkat, nehéz sorsú embereket segítsünk, és természesen a nálunk rendszeresen vásárlókat jelentős kedvezményben részesítsük. Ha körülnéz az áruházban, fellelheti az erre vonatkozó információkat. Nagy büszkeséggel és jóleső érzéssel tölt el bennünket, amikor vásárlóink külön kiemelik, hogy az elesettek támogatása miatt is választottak bennünket.

Kedvezményinket a fentiek ismeretében a Speciális kedvezmények kategóriába gyűjtöttük össze a kedvezmény mértékének sorrendbe állítása szerint.

  1. Fogyatékos vásárlók támogatása - Nagyon jelentős kedvezményben részesítjük őket, hiszen a 10% árkedezményen felül (amely ugye az akciós termékekre is vonatkozik) a szállítási díjat is elengedjük függetlenül attól, hogy hová kézbesítjük a csomagot Magyarországon belül. A fogyatékosságot a kedvezmény igénybevételéhez előzetesen igazolni kell.
  2. Törzsvásárlói Program - Az árkedvezmény itt 5%, amihez további kedvezmények társulnak attól függően, hogy a program első vagy már a második szintjén van a vásárló a vásárlási összérték és a rendelési számokat tekintve. Ezzel a kedvezménnyel a hűséges, gyógyászati segédeszközt nálunk rendelő vásárlóinkat kvánjuk támogatni, ösztönözni.
  3. Ingyenes szállítási napok az esélyegyenlőségért - 10 nevezetes napot gyűjtöttünk össze, melyek mindegyike a fogyatékos emberekhez, az esélyegyenlőséghez kapcsolódik. Ezeken a napokon ingyenes szállítást biztosítunk azon vásárlóinknak, akik előzetes igénylik ezt a kedvezményt. Célunk ezzel ezen nevezetes napok megismertetése, a figyelemfelhívás hátrányos helyzetü embertársainkra.
  4. +1 szállítás ajándékba egy nehéz sorsú vásárlónknak - Aki nálunk vásárol, kosarába beletehet még egy ilyen "terméket", amit ő kifizet, azonban valaki más, egy nehéz sorsú embertársunk fog felhasználni. Ez egy kedvelt támogatási forma a felajánlók részéről, hiszen ezzel úm. pro bono segíthetnek másoknak egy ingyenes szállítással.

A kedvezmények nyújtásában mi így gondolkodunk, így segítünk. Ezt tudják a vásárlóink, és örömmel rendelnek nálunk, mert tudják, hogy vásárlásaik 1%-ával Értékteremt-Ő Programunkat támogatják. A támogatás formája ezen kívül úgy is lehetséges, hogy a vásárló felkerekíti az összeget 10-20-100 forinttal, adományozói kártyát vásárol, +1 szállítást tesz még a kosarába. Éves szinten több százezer forintot tudunk így a programra fordítani, ami miatt nagyon elégedettek és boldogok vagyunk. Örülünk, hogy segíthetünk, mert nekünk a Jóisten kimérte és megadta a szükségeset. Mi pedig ilyen módon tudunk segíteni. Évente két alkalommal írunk ki pályázatot, ahol a fogyatékos emberek társadalmi integrációját segítő programokat tmogatunk. Ez a mi ügyünk, és ha Ön is nálunk vásárol, akkor már kettőnk, sokunk fontos ügye lesz...

Bankok és minősítések