Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Inhalátor az életminőség szolgálatában

Szabó Zoltán József
Inhalátor az életminőség szolgálatában

Sokan tartják úgy, hogy az inhalátor készülékek csak súlyos betegnek való eszközök, amit egy átlagember nem is használ. Ráadásul félelmet keltenek a maszk miatt, ezért nem is jó használni őket. Saját tapasztalatból és eddigi Vásárlóink visszajelzéseiből is tudjuk, hogy ez egy nagy ostobaság, hiszen nagyon hatékony eszköz , amely pl. salvusvízzel használva igen hatékony tud lenni.

tovább olvasom...

Inhalátor az életminőség szolgálatában

A légzés az egyik legfontosabb élettani funkciónk, melynek zavarai súlyos egészségkárosodást, extrém esetben pedig halált is okozhatnak. Egy egyszerű asztmás roham vagy allergia okozta fulladás önmagában is rettenetesen kellemetlen tünet együttes, főleg ha napi szinten kell együtt élnünk vele. Az inhalátor az ilyen típusú betegségekkel küzdők mindennapjait könnyíti meg, emellett pedig még számtalan más légúti betegség tüneteinek kezelésében, enyhítésében használatos. A korai változatok többnyire nagyméretű és kizárólag kórházi körülmények között használatos kezdetleges gépek voltak, de elég hamar elterjedtek az otthon használható változatok is – a legcsúcsabb és legmobilisabb készülék az ultrahangos inhalátor, amely már a zsebben is elfér. Ma már ezek technikája tökéletesedett, egyre egyszerűbbek és könnyebben kezelhetőek a piacon kapható inhalátor típusok.

Inhalátor az életminőség szolgálatában

Természetes, hogy ma már webshopban is kaphatóak inhalátorok, és az egyszerű fiziológiás sóoldattól megkezdve bármilyen cseppfolyós gyógyszer könnyedén porlasztható, és közvetlenül a beteg légúti területre juttatható velük. A legáltalánosabb és leginkább elérhető, ugyanakkor kiváló hatással rendelkező ilyen folyadék a salvusvíz, ami remek gyógyító hatású. Sós vizet kifejezetten nem ajánlunk, mert kár tesz a készülékben. Az inhalátor nagyon sokszor akár életmentő készülék is lehet, hiszen allergiás tünet együttes esetében létfontosságú az ellenszer minél gyorsabb bejuttatása a szervezetbe, de bármilyen más légúti gond kapcsán nagyon nagy segítség a használata, különösen kisgyerekek és magatehetetlen, idős betegek esetében.

 

A webshop kínálatában sokféle inhalátor megtalálható, az utazás alkalmával hasznos, könnyű, hordozható változattól a több órás folyamatos működésre tervezett, strapabíró eszközig bezárólag, hiszen a cél a páciensek minél szélesebb körű igényeinek kielégítése. Az inhalátor használatát sokszor jól kiegészíti egy légtisztító, párásító vagy éppen páramentesítő készülék, de ez természetesen mindig a konkrét, adott esettől függ. Ami biztos: a krónikus légúti megbetegedésekben szenvedők életminőségét az inhalátor nagyságrendekkel javítja ezért érdemes beszerezni egyet a mindennapos használatra. Az otthoni használat sok időt és energiát takarít meg, kényelmesebbé és kezelhetőbbé teszi a krónikus betegséggel járó mindennapi feladatokat. Vásárlóink és saját tapasztalatból is tudjuk, hogy az inhalátor használata jelentősen felgyorsítja a köhögésből való felgyógyulást, és ténylegesen hatékony gyógyászati segédeszköz. Ha csak néha van rá szükség akár gyereknek, akár felnőttnek, az olcsóbb készülékek is remek segítséget fognak nyújtani. Ha már rendszeres használatra van szükség, a strapálható, drágább inhalátorokat javasoljuk.

Tartalomhoz tartozó címkék: Mindennapi betegségek nyomában
Bankok és minősítések