Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü

Értékpont magazin

Az Értékpont magazin egy folyamatosan frissülő, az egészségmegőrzés témájába tartozó cikkek gyűjtőhelye. A betegápolás, a korszerű gyógyászati eszközök, a kompressziós gyógyharisnyák, lábápolási és lábujjkorrigálási és sok hasonló témájú írásaink, az Értékszigettel kapcsolatos bejegyzéseink segítenek Önnek eligazodni, tájékozódni és megfelelő döntést hozni az egészsége megóvása érdekében – mindezt pedig praktikus és gyakorlati szempontok szerint megfogalmazva.

Szeretné hatékonyan megoldani az egészséggel összefüggő problémákat? Tudni szeretné, mire érdemes odafigyelni gyógyászati eszközök vásárlásakor? Csak tájékozódna a témában? Kattintson ide, és mi folyamatosan küldjük Önnek magazinunk jobbnál jobb írásait, amelyeket bárhol, bármikor olvashat. Ráadásul még szakértő Vevőszolgálatunk is készséggel áll rendelkezésére.

Előadás a gyógyászati eszközök jótékony hatásairól a LESEK-en

A Látássérült Emberek Segédeszköz Konferenciáján, vagyis a LESEK-en immáron 2. alkalommal vett részt webáruházunk. Az immár 6. alkalommal, a Tolerancia napjához közel megrendezett eseményen a gyógyászati eszközök jótékony hatásairól beszéltünk, és hívtuk fel a hallgatóság figyelmét. Mint eddig, most is több tízezer forint értékű adományt biztosítottunk a sorstársaknak.

tovább olvasom...
Gyógyászati eszközök, amikre bármikor szükségünk lehet  - csak egészségtudatosan

Van, akinél divat, van akinél szokás és másoknál létszükség az egészségtudatosság. Ez nemcsak egy jó hobby, hanem minőség, komfort és magas minőség az egészségért és a környezetvédelemért. Az Értékszigeten számos egészségtudatos termék közül válogathat, amelyek minősített termékek, és egyértelműen felhasználó- és környezetbarát termékek. Nézzen körül nálunk!

tovább olvasom...
Megtanulta szívvel is látni a világot

Az Értéjsziget minden évben jelentős mértékben támogat esélyegyenlőségi programokat. Az idén 300.000 Ft-tal segítettük a Mozdulj Közhasznú Egyesület tendem kerékpár vásárlását, amellyel ép és fogyatékos fiatalok biciklizték körbe immár 8. alkalommal a magyar tengert. Őszintén örülünk, hogy segíthettük ezt a remek kezdeményezést. Az alábbiakban a megvalósított programról olvashat.

tovább olvasom...
Utazáshoz, visszérre, lábdagadásra keres kompressziós harisnyát? - nálunk jó helyen jár

Ma már egyre többen viselnek gyógyászati célú kompressziós harisnyát. Egyik-másik harisnyán nem is látszik, csak az, hogy gyönyörű, és hatékony viselet a tulajdonosának. Mindegy, hogy férfi vagy nő viseli, mert mindenki az igényeinek, céljának, de legfőképp a problémája kezelésének megfelelő több száz harisnya közül választhat. Legyen Önnek is szép a lába!

tovább olvasom...
Kerülje el a derékfájást, válasszon kényelmes derékmelegítőink közül

Hirtelen lett hideg. Keresgélve a melegebb holmik között, kezembe akadt egy régi derékmelegítő. Bár még nem biztos, hogy itt van az ideje, de érdemes beszerezni Önnek is egyet, hogy ezt az érzékeny testrészét melegen tarthassa. Sokféle derékmelegítőt, vesemelegítőt kínál az Értéksziget anyaghasználat és méret tekintetében egyaránt. Készüljön Ön is a hűvös, hideg időre, védje a derekát!

tovább olvasom...
Uraknak ajánlunk hétköznap használható praktikus gyógyászati termékeket

Néhány Vásárlónk már megkérdezte tőlünk, hogy tudunk-e ajánlani valami egészségmegőrzéssel kapcsolatos hasznos terméket, mert szeretné a férjét, édesapját, kollégáját meglepni valami praktikus ajándékkal. A válaszunk az, hogy igen. Vannak ötleteink, tudunk témakört ajánlani, sőt, konkrét terméket is annak alapján, hogy miket keresnek nálunk és miről érdeklődnek Vásárlóink.

tovább olvasom...
Hölgyeknek ajánlunk hétköznap használható praktikus gyógyászati termékeket

Többször megkérdeznek bennünket az érdeklődők, vásárlók: tudnának mondani pár jó ötletet, amivel szeretteimnek segíthetnék az egészségmegőrzés terén? Nos, átgondoltuk, összeszedtünk néhány termékkategóriát. Úgy gondoltuk, hogy előbb a hölgyeknek szólóval kezdjük, majd a férfiakkal és így tovább. Gondolatindítót szeretnék adni a megfelelő termék kiválasztásához.

tovább olvasom...
Inkontinencia és higiénia – praktikus betegápolási eszközök a mindennapi rutinhoz

Ma már egyre több embertársunk inkontinenciában szenved. A problémáról természetesen senki sem mer és akar beszélni, mert igen kellemetlen ügy. Kezelhető és megelőzhető, de sok törődést és lemondást igényel. Ebben a bejegyzésben összeszedtünk jó néhány eszközt, amire szüksége lehet az inkontinens szerettei ápolásához. Ezek az eszközök megkönnyítik a hétköznapok higiéniás rutinjait.

tovább olvasom...
Webáruház asszisztenst keresünk

Webáruház asszisztensi munkakörbe, teljes foglalkoztatásba ( napi 8 óra) munkatársat keresünk versenyképes fizetést felajánlva. Azok jelentkezését várjuk fényképes önéletrajzzal, akik legalább középfokú végzettséggel rendelkeznek, felhasználói szinten értenek a számítógéphez és az MS-Office programokhoz. Ajánlatunk adminisztratív, ügyfélszolgálati munkakör. 

tovább olvasom...
A gyógyszeradagoló a praktikusságán túl biztonságot ad

Ma már rengeteg mindent automatikusan csinálunk: azaz nem is figyelünk oda, csak tesszük a dolgunk. Így van az sok esetben a gyógyszer bevételével kapcsolatban is. Amikor már rutinná válik, már csak a bogyókat kapdossuk szín és méret szerint. De vajon jó ez így? Saját magunk dolgát és családtagjaink biztonságát gyógyszeradagoló használatával segíthetjük. Mutatjuk a részleteket.

tovább olvasom...
Bankok és minősítések