Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

hír

2019. 02. 11. 00:00:00

Ma már egyre több embernek deformálódik el valamilyen úton-módon a lába. Egyeseknél „családi örökség”, másoknál a szűk cipők, mintsem a kényelmesek viseletéből adódik. A lábujjkorrigáló, leginkább szilikon eszközök képesek a folyamatot megállítani és szinten tartani, a kalapácsujj kezelése műtét nélkül is lehetséges, de sok eszközt ki kell próbálni hozzá.

tovább olvasom...
2019. 02. 04. 04:00:00

Hosszabb ágyban fekvés esetén a felfekvés kialakulásának a veszélye az idő múlásával egyre nő. A kevés mozgás, az állandó pl. háton- vagy oldalfekvés előbb-utóbb minden bizonnyal felfekvést fog okozni. Bár első látásra a decubitus kezelése nem olyan komoly problémának tűnhet, de elhanyagolása súlyos problémákhoz vezethet. Használjon eszközöket a gyógyítás érdekében!

tovább olvasom...
2019. 01. 21. 00:00:00

A térdfájdalmat minden ember másként viseli. Egyesek sokat tűrnek, mások pedig szenvednek. Egyesek szerint a gyógyszer a jó megoldás, mások szerint meg valami természetesebb gyógymód, pl. gél, krém, balzsam. Bár semmi sem tiltja, hogy egyszerre mindkettőt használjuk, hosszú távon mégis a krém jellegű gyulladáscsökkentő készítmények használata a javallott. De vajon melyik?

tovább olvasom...
2019. 01. 14. 07:00:00

Egyre többen keresnek meg bennünket a BIOPTRON lámpa használatával kapcsolatban, és egyúttal tanácsot kérnek a hatékonyságát illetően. Ezek alapján úgy gondoltuk, írunk egy cikket a témáról, hogy mire használható, kiknek érdemes több százezer forintot beruházniuk egy ilyen termék megvásárlásába. Felhasználása sokrétű, az eredmény látványos.

tovább olvasom...
2019. 01. 07. 03:13:00

A légzés az egyik legfontosabb élettani funkciónk, melynek zavarai súlyos egészségkárosodást okozhatnak. Egy egyszerű asztmás roham vagy allergia okozta fulladás önmagában is rettenetesen kellemetlen tünet együttes. Az inhalátor az ilyen típusú betegségekkel küzdők mindennapjait könnyíti meg, és még számtalan más légúti betegség tüneteinek enyhítésében használatos. 

tovább olvasom...
2019. 01. 02. 19:22:43

Nem mindig a gyógyszeres kezelés a legjobb és leghatékonyabb választás. Tény, hogy rövid távon gyors eredményt produkál(hat) egy tabletta, de a szervezet „mérgezésén” túl hosszú ideig nem biztos, hogy ez a jó és hatásos megoldás. Ebben a cikkben összeállítottuk a vény nélküli fájdalomcsillapítók listáját, hogy alternatív megoldást nyújtsunk Önnek – Vásárlóink már használják ezeket.

tovább olvasom...
2018. 12. 10. 00:00:00

Erőteljesen közelednek a hideg és fagyos napok. Ez nemcsak a megfázás, felfázás miatt érdekes, hanem a kihűlés, az állandó fázás veszélye miatt is. A melegítő italok ugyan segíthetnek ilyenkor, de a melegítő takarónál, párnánál hatékonyabb nincsen. Bármelyik testrésze is fázik, a melegítő gyógyhatású termékek praktikus megoldást fognak nyújtani, és kimondottan jól fogja érezni magát.

tovább olvasom...
2018. 12. 03. 06:16:00

Ameddig baj nincs, akkor eszünkbe sem jut, hogy még a wc használat is óriási gondokat fog jelenteni. Természetesnek vesszük, hogy tudunk hajolni és a megfelelő magasságba leülni vagy épp felállni. Pl. egy csípőműtét után jó pár napig ez nem nagyon fog menni. Ilyenkor érdemes wc magasítót (is) használni. Megmutatjuk hogyan kell használni a wc magasítót.

tovább olvasom...
2018. 11. 26. 11:16:34

A férfiak és a nők igénye és elvárása sokszor nem azonos, ami azért megmutatkozik a derékmelegítő kiválasztásában is. Míg a nők a puha, diszkréten meghúzódó, csinos derékmelegítőt részesítik előnyben, a férfiak a praktikumot, a könnyű használhatóságot keresik. Ebben a cikkben megpróbáltuk összeszedni, hogy mire figyeljen férfi derékmelegítő választása során.

tovább olvasom...
2018. 11. 19. 11:00:00

Nem szeretnénk elcsépelt frázisokat pufogtatni az egészségmegőrzés lehetőségeiről. Azt azonban fontosnak tartunk, hogy az egészségre vigyázni kell és óvni azt - remélhetőleg Ön is egyetért velünk. Sokszor fel sem tűnik, hogy a testünk jeleket küld, mert görnyedve ülünk, hanyag a testtartásunk. Cikkünkben segítő eszközről olvashat, amik a tapasztalatok szerint is hatékony segítőtársak.

tovább olvasom...
Bankok és minősítések