Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

hír

2018-05-13 11:51:44

Ennek a cikknek az apropóját az adja, hogy már Magyarországon is elérhető, és nálunk is kapható magyarul beszélő karóra. Ennek kapcsán azért vessünk egy pillantást a magyarul beszélő, látássérült embertársainkat segítő eszközökre, hiszen ezek jelentősen megkönnyítik, kényelmesebbé teszik a mindennapokat és nem mellesleg még mutatósak is a praktikus használat mellett.

tovább olvasom...
2018-05-05 07:00:00

Május 5-e az Esélyegyenlőség Nemzetközi Világnapja. Gondoljunk azon társadalmi csoportokra, melyek tagjai bármilyen értelemben hátrányt szenvednek, és segítsük elő az esélyegyenlőség létrejöttét azzal, hogy a mindennapi élet forgatagában is embernek tekintjük őket. Számos hátrányt, gátat, berögzött gondolkodásmódot kell leküzdeni, de jó úton járunk a cél eléréséhez.

tovább olvasom...
2018-04-25 21:17:05

Szeretnénk, ha Ön is jobban megismerné az általunk kiemelten támogatott szervezet nagyon sokrétű munkáját. A fogyatékos emberek értékeinek bemutatására, szabadidős és kulturális tevékenységek szervezésére helyezik a hangsúlyt, amikor prgoramjaikat szervezik. A közös együttlét, a másik megismerése, a szűkebb és tágabb környezet figyelemfelkeltése a cél. Büszkék vagyunk rájuk.

tovább olvasom...
2018-04-22 09:02:37

Ma már egyre gyakrabban látni futókon, kocogókon eléggé színes térdzoknit, ami látszólag csak egy divatos ruhadarab. A valóság azonban más: ez nemcsak egy zokni, hanem speciális kompressziós sportzokni. Sokan még a karjukra is húznak egy-egy kompressziós harisnyát, hogy ezzel is erősítsék az élettani hatást. De miért viselik ezeket a furcsa ruhadarabokat, milyen egyéb céljuk van még?

tovább olvasom...
2018-04-09 07:00:00

Amíg az ember el nem töri valamelyik végtagját vagy tartósan kötés nem kerül rá, addig bele sem gondol, hogy ez a pár hét vagy - rosszabb esetben hónap - mennyire megváltoztatja az életét, addigi szokásait, ösztönös cselekedeteit. Ha ez így van, akkor érdemes alkalmazkodni hozzá (sajnos), amihez pár hasznos, a mindennapokban kiválóan használható termékre szeretnénk felhívni a figyelmét.

tovább olvasom...
2018-03-27 09:06:37

Sohasem győzzük hangsúlyozni, hogy a betegápoláshoz minőségi és praktikus eszközökre van szükség. Vásárlóink és saját tapasztalat alapján is biztosan állíthatjuk: a minőségi gyógyászati termékek jelentősen megkönnyítik az ápoló mindennapjait úgy, hogy közben jelentősen nő a felépülés a nélkülözhetetlen komfortérzet mellett. Gondolja át Ön is, és használjon megfelelő termékeket!

tovább olvasom...
2018-03-21 00:00:00

Minden év március 21-én azon embertársainkat „ünnepli” a világ, akik Down-szindrómával élnek. Ma gondolunk azokra is, akik a Down-szindrómásokkal egy családban élnek, értük dolgoznak, hogy életük teljesebb legyen. A Down-szindrómásokat is megilleti az emberi méltósághoz való jog, részükre is biztosítani kell a lehető legjobb életminőséget, az információkhoz való hozzájutás lehetőségét.

tovább olvasom...
2018-03-18 16:40:07

Már hagyománnyá vált, hogy az Értéksziget minden év február 1-én meghirdeti az év legjobb esélyegyenlőségi programja pályázatát annak érdekében, hogy még hatékonyabban elősegítsük fogyatékos embertársaink társadalmi integrációját. Remek pályázatok érkeztek be, de a 300.000 Ft támogatásunkat csak egy szervezet kaphatta meg a kiváló értéket felmutató programjáért.

tovább olvasom...
2018-02-25 08:08:25

A pulzoximéter általánosan használt eszköz a klinikai gyakorlatban. Segítségével legfeljebb 3% hibával megmérhető az oxigén telítettség az artériás vérben. Alapvetően az oxigén hiány diagnosztizálását elősegítő mérőműszer.  Használható légzési elégtelenség, szívbetegség, vörösvértest betegségben szenvedők számára. A cikk röviden bemutatja az eszköz működését is.

tovább olvasom...
2018-02-18 08:38:17

Az otthoni betegápolást ma már számos eszköz megkönnyíti. A gyógyulás és rehabilitáció gyorsabbá tehető, ha megfelelő és hatékony eszközöket használ a betegágy körül, a fürdőszobában, mosdóban, sőt, az egész lakásban. Ezek az eszközök nemcsak a beteg mindennapjait teszik kényelmesebbé, hanem az Önét is, aki törődik szerettével. Ilyen eszközökre gondolt már?

tovább olvasom...
Bankok és minősítések