Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

hír

2018-02-25 08:08:25

A pulzoximéter általánosan használt eszköz a klinikai gyakorlatban. Segítségével legfeljebb 3% hibával megmérhető az oxigén telítettség az artériás vérben. Alapvetően az oxigén hiány diagnosztizálását elősegítő mérőműszer.  Használható légzési elégtelenség, szívbetegség, vörösvértest betegségben szenvedők számára. A cikk röviden bemutatja az eszköz működését is.

tovább olvasom...
2018-02-18 08:38:17

Az otthoni betegápolást ma már számos eszköz megkönnyíti. A gyógyulás és rehabilitáció gyorsabbá tehető, ha megfelelő és hatékony eszközöket használ a betegágy körül, a fürdőszobában, mosdóban, sőt, az egész lakásban. Ezek az eszközök nemcsak a beteg mindennapjait teszik kényelmesebbé, hanem az Önét is, aki törődik szerettével. Ilyen eszközökre gondolt már?

tovább olvasom...
2018-02-12 06:07:00

A lázmérő kifejezetten egy olyan eszköz, amire ritkán van ugyan szükség, de akkor nagyon. Kifejezetten mérgesítő, hogy épp nincs otthon lázmérő, vagy régen le kellett volna cserélni egy újabbra stb. Ebben a cikkben összeszedtünk pár lázmérő típust, hogy segítsünk Önnek kicsit eligazodni. Sokféle létezik, de azért megtalálhatja ki-ki a neki megfelelőt. Érdemes mindig jót választani.

tovább olvasom...
2018-02-01 00:00:00

Immár 4. éve annak, hogy Értékteremt-Ő felelősségvállalási programunk részeként az idén ismét pályázatot hirdethetünk civil és egyházi szervezetek részére 2018. legjobb esélyegyenlőségi programjának támogatására. Büszkék vagyunk, hogy a programra évente több mint félmillió forintot fordíthatunk, melyből most 300.000 Ft-tal szeretnénk támogatni egy nyertes pályázót.

tovább olvasom...
2018-01-15 06:00:00

A Magdaléneum Fogyatékosok Református Ápolós és Gondozó Otthona halmozottan fogyatékos lakói számára tavaly létrehozott egy kézügyességet és mentális képességeket fejlesztő alkotóműhelyt. Esély 2017 pályázatunk egyik nyertes programját 150.000 Ft-tal támogattuk. Most a program végeztével nagy örömmel mutatjuk be Önnek is ezt a nagyszerű és értékes kezdeményezést. 

tovább olvasom...
2017-12-27 00:00:00

Mindig jó és különösen hasznos tájékozódni vásárlás előtt. Sok bosszúságtól és felesleges pénzköltéstől kíméljük meg magunkat, ha a kellő információ birtokában, körültekintően és felelősen vásárolunk. Ne a szokás, a felületes döntés vezessen bennünket. Adjunk meg minél pontosabb adatokat. Ha elbizonytalanodik, forduljunk a vevőszolgálathoz, szívesen segítünk.

tovább olvasom...
2017-12-08 06:05:50

Immár 3. alkalommal nyerte el az Értéksziget Webáruház a 2010-ben alapított Fogyatékosság-barát Munkahely Elismerést. Az elismerést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Amerikai Kereskedelmi Kamara, a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület és a Salva Vita Alapítvány közösen adták át a Fogyatékos Emberek Nemzetközi Világnapjához kapcsolódó gálaesten a Nemzeti Színházban.

tovább olvasom...
2017-12-03 13:28:59

Az ember egészsége nagyban befolyásolja az igényét és az elvárását. A fizikai képességek pedig a szükséges dolgok ajándékozására késztetnek bennünket - pedig milyen sok egyéb, hasznos ötletünk lenne! Azz azonban senki sem vitatja annyira, hogy olyat kell ajándékozni, ami praktikus, jól használható, és könnyebb életet kínál. Sorozatunk utolsó cikkében összegyűjtöttünk ezek közül párat.

tovább olvasom...
2017-11-27 07:02:00

A gyerekek mindig nagyon tudnak örülni az ajándékoknak. Ez pláne így van, ha kisebbek. Összegyűjtöttünk Önnek pár ötletet, hogy mivel ajándékozhatná meg gyermekeit, unokáit Karácsonyra az „egészség” jegyében. Ezek az eszközök úgy nyújtanak segítséget, hogy közben beépülnek a gyerekek életébe, és könnyebbé, egyszerűbbé és élhetőbbé teszik azt. Olvasson bele.

tovább olvasom...
2017-11-18 07:50:27

Néhány Vásárlónk már megkérdezte tőlünk, hogy tudunk-e ajánlani valami egészségmegőrzéssel kapcsolatos terméket, mert szeretné a férjét, édesapját, kollégáját meglepni valami hasznos ajándékkal. A válaszunk az, hogy igen. Vannak ötleteink, tudunk témakört ajánlani, sőt, konkrét terméket is annak alapján, hogy miket keresnek nálunk és miről érdeklődnek Vásárlóink.

tovább olvasom...
Bankok és minősítések