Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

hír

2018. 11. 13. 00:00:00

Van, akinél divat, van akinél szokás és másoknál létszükség az egészségtudatosság. Ez nemcsak egy jó hobby, hanem minőség, komfort és magas minőség az egészségért és a környezetvédelemért. Az Értékszigeten számos egészségtudatos termék közül válogathat, amelyek minősített termékek, és egyértelműen felhasználó- és környezetbarát termékek. Nézzen körül nálunk!

tovább olvasom...
2018. 10. 21. 08:44:10

Az Értéjsziget minden évben jelentős mértékben támogat esélyegyenlőségi programokat. Az idén 300.000 Ft-tal segítettük a Mozdulj Közhasznú Egyesület tendem kerékpár vásárlását, amellyel ép és fogyatékos fiatalok biciklizték körbe immár 8. alkalommal a magyar tengert. Őszintén örülünk, hogy segíthettük ezt a remek kezdeményezést. Az alábbiakban a megvalósított programról olvashat.

tovább olvasom...
2018. 10. 16. 20:35:20

Ma már egyre többen viselnek gyógyászati célú kompressziós harisnyát. Egyik-másik harisnyán nem is látszik, csak az, hogy gyönyörű, és hatékony viselet a tulajdonosának. Mindegy, hogy férfi vagy nő viseli, mert mindenki az igényeinek, céljának, de legfőképp a problémája kezelésének megfelelő több száz harisnya közül választhat. Legyen Önnek is szép a lába!

tovább olvasom...
2018. 09. 23. 15:08:16

Hirtelen lett hideg. Keresgélve a melegebb holmik között, kezembe akadt egy régi derékmelegítő. Bár még nem biztos, hogy itt van az ideje, de érdemes beszerezni Önnek is egyet, hogy ezt az érzékeny testrészét melegen tarthassa. Sokféle derékmelegítőt, vesemelegítőt kínál az Értéksziget anyaghasználat és méret tekintetében egyaránt. Készüljön Ön is a hűvös, hideg időre, védje a derekát!

tovább olvasom...
2018. 09. 05. 06:51:18

Néhány Vásárlónk már megkérdezte tőlünk, hogy tudunk-e ajánlani valami egészségmegőrzéssel kapcsolatos hasznos terméket, mert szeretné a férjét, édesapját, kollégáját meglepni valami praktikus ajándékkal. A válaszunk az, hogy igen. Vannak ötleteink, tudunk témakört ajánlani, sőt, konkrét terméket is annak alapján, hogy miket keresnek nálunk és miről érdeklődnek Vásárlóink.

tovább olvasom...
2018. 08. 27. 07:00:00

Többször megkérdeznek bennünket az érdeklődők, vásárlók: tudnának mondani pár jó ötletet, amivel szeretteimnek segíthetnék az egészségmegőrzés terén? Nos, átgondoltuk, összeszedtünk néhány termékkategóriát. Úgy gondoltuk, hogy előbb a hölgyeknek szólóval kezdjük, majd a férfiakkal és így tovább. Gondolatindítót szeretnék adni a megfelelő termék kiválasztásához.

tovább olvasom...
2018. 08. 19. 20:50:41

Ma már egyre több embertársunk inkontinenciában szenved. A problémáról természetesen senki sem mer és akar beszélni, mert igen kellemetlen ügy. Kezelhető és megelőzhető, de sok törődést és lemondást igényel. Ebben a bejegyzésben összeszedtünk jó néhány eszközt, amire szüksége lehet az inkontinens szerettei ápolásához. Ezek az eszközök megkönnyítik a hétköznapok higiéniás rutinjait.

tovább olvasom...
2018. 08. 01. 09:32:50

Webáruház asszisztensi munkakörbe, teljes foglalkoztatásba ( napi 8 óra) munkatársat keresünk versenyképes fizetést felajánlva. Azok jelentkezését várjuk fényképes önéletrajzzal, akik legalább középfokú végzettséggel rendelkeznek, felhasználói szinten értenek a számítógéphez és az MS-Office programokhoz. Ajánlatunk adminisztratív, ügyfélszolgálati munkakör. 

tovább olvasom...
2018. 07. 25. 06:27:57

Ma már rengeteg mindent automatikusan csinálunk: azaz nem is figyelünk oda, csak tesszük a dolgunk. Így van az sok esetben a gyógyszer bevételével kapcsolatban is. Amikor már rutinná válik, már csak a bogyókat kapdossuk szín és méret szerint. De vajon jó ez így? Saját magunk dolgát és családtagjaink biztonságát gyógyszeradagoló használatával segíthetjük. Mutatjuk a részleteket.

tovább olvasom...
2018. 06. 20. 06:24:25

Itt a nyár, megjött a forróság. Minél tovább tartanak a meleg napok, annál nehezebben viseljük: idegesebbek, kialvatlanok leszünk. Az időjáráson ugyan nem tudunk változtatni, de kissé komfortosabbá, elviselhetőbbé, sőt, kellemesebbé tehetjük környezetünk. Több praktikus megoldás van erre, melyek közül kettőt jó szívvel ajánlunk Önnek - tényleg hatékonyak.

tovább olvasom...
Bankok és minősítések