Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Hegyi Só Pipa 1 sóinhalátor

Ár:
7  590 Ft
Termékkód: 0912-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
asztma, allergia, krupp, hörghurut, parlagfű okozta betegségekre
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Hegyi Só Pipa 1 (a már ismert Mini Szanatórium1 utóda) egy magyar fejlesztésű, többszörös minőségi díjas sóinhalátor és sóterápiás készülék. A barlanggyógyászat évszázadokra visszatekintő tapasztalataira épül. A levegő összetétele miatt ezeken a helyeken tudják eredményesen kezelni a súlyos allergiás, asztmás betegségeket. Az eredeti sóterápiás készülék segítségével otthonába viheti a sóterápia jótékony hatásait kortól és nemtől függetlenül. 

A Hegyi Só Pipa 1 (Mountain Salt Pipe) sóinhalátor az egyetlen olyan sóinhalátor, amely hatékonyan enyhíti a légúti betegségek okozta allergia és asztma tüneteit. Az eredeti sóinhalátor használatával hatékonyan megszabadulhat a parlagfű okozta tünetektől, légúti betegségektől (asztma, allergia, krupp, hörghurut).

A Hegyi Só Pipa 1 elődje, a Mini Szanatórium a budapesti 2002-es Találmányi Kiállításon a nemzetközi zsűri döntése alapján Géniusz díjat kapott. Egészségügy kategóriában négy alkalommal aranyérmet és Svájcban MedOSCAR díjat nyert.

A Hegyi Só Pipa 1 sóinhalátor és sóterápiás készülék kerámia foglalatában speciális NaCl  keverék van, melynek molekulái a légző felületekhez eljutva feloldják a fulladásos tüneteket okozó lerakódásokat. Egyidejűleg gyógyítja az irritált nyálkahártya felületeket is. A sóinhalátor ezért eredményesen alkalmazható a szénanátha, légúti allergia, hörghurut és asztma enyhítésére.

A sóinhalátort nem kell után tölteni! 4 évre elegendő hatóanyagot tartalmaz! Csak természetes anyagokat tartalmaz, mellékhatása nincs, más betegségekre kiírt gyógyszerekkel együtt is alkalmazható.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Információk a termékcseréről vagy a vásárlástól való elállásról

Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség termékcserére vagy akár elállni a vásárlástól is. A részleteket az ÁSZF szabályozza. A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!

Infocseppek - tudástár a beteggondozáshoz

Az Értéksziget tulajdonosai számára kiemelten fontos, hogy megfelelő, jól érthető, a gyakorlatban kiválóan alkalmazható információval segítse és támogassa Önt abban, hogy jó döntést hozzon az egészségi problémája megoldására keresendő gyógyászati segédeszköz kiválasztásában. Ezért hoztuk létre az Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, amit szíves figyelmébe ajánlunk.