Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
Harántboltozat támaszték, csepp alakú, Comforsil cc200 Katt rá a felnagyításhoz

Harántboltozat támaszték, csepp alakú, Comforsil cc200

Ár:
1  590 Ft
Termékkód: 0897-FKI
metatarsal (lábközép) problémákra, női és férfi cipőbe egyaránt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-04-07
Leírás és Paraméterek

A Comforsil a spanyol Luga cég 100% tiszta szilikonból készülő termékcsaládja, mely nem tartalmaz semmilyen olajat, vagy egyéb adalékanyagot. A világos, bézs színű Comforsil termékek feladata a testtömeg által okozott nyomás természetes és egyenletes elosztása a talp felületén, így védve a lábat a káros, olykor indokolatlanul fellépő súrlódástól, ütköző erőtől és ízületi kopástól.

Természetes ruganyossága révén a Comforsil termékek ideálisak olyan szabadidős és sporttevékenységek végzése során, amikor a láb erős fizikai igénybevételnek van kitéve. Nagyfokú ellenálló képességük révén ezek a 100% szilikonból készült termékek sokszori lemosás és levegőn szárítás során sem veszítenek minőségükből, hipoallergének, méreganyagokat nem tartalmaznak, és nem nyújtanak táptalajt a baktériumok megtelepedéséhez. Nem tartalmaznak ásványi olajokat, színüket és állagukat hosszas igénybevétel során is megőrzik, napsugárzás előli védelmet nem igényelnek,  teljesen szagtalanok és tűzállóak.

A COMFORSIL harántboltozat támaszték, csepp alakú, ideális alátámasztást biztosít a lábközépi ívnek, ezzel enyhíti az előlábat érő túlzott nyomás miatt létrejövő fájdalmat. Használata olyan személyek számára javallott, akik sokat gyalogolnak, illetve huzamosabb időt töltenek álló helyzetben. Alacsony és magas sarkú cipőbe egyaránt illeszthető.

Javallott: metatarsal (lábközép) problémák esetén.

Kapható S (34-37) és L (38-41) méretben, a csomag 1 párat tartalmaz.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához