Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
0
Gyűjtőmappa napirendi kártyákhoz Katt rá a felnagyításhoz

Gyűjtőmappa napirendi kártyákhoz

Ár:
3  390 Ft
Termékkód: 0315-FKI
Elérhetőség: 1-2 munkanapon belül szállítjuk
napirendi kártyák egyszerű és rendezett kezelésére
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

A vizuális, vagy képi információ az egyik legegyszerűbben megérthető kommunikációs forma.

A hétköznapi életben számtalan vizuális információra támaszkodhatunk a hivatalokban, a közlekedésben vagy otthonunkban: képek, piktogramok, táblák segítik tájékozódásunkat, a háztartási munkák elvégzését, szabályok betartását vagy pl. a bútorok összeszerelését.

Ez a könyv (gyűjtő mappa) gyerekeknek készült azért, hogy a benne lévő képek segítségével megérthessék a rájuk váró feladatokat, és hogy minél önállóban eligazodjanak a mindennapi helyzetekben.

Ez a könyv egy 3 részből álló kihajtható mappa, mely a napirendi kártyák gyűjtésére szolgál. A mappába 45 db. kártya helyezhető el tépőzár segítségével. A mappában könnyedén magunkkal vihetjük legtöbbet használt és legfontosabb kártyáinkat.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
  • Emberi kapcsolatok: előmozdítja a társadalom szociális kohézióját, a kapcsolatok fenntartását és ápolását
  • Esélyegyenlőség: előmozdítja és védi az esélyegyenlőséget minden ember számára (férfi és nő, idős és fiatal, egyedülálló szülők), és minden társadalmi csoport számára (kisebbségek, fogyatékos emberek, külföldi állampolgárok stb.)
  • Mozgástér: elősegíti az egyének személyes választásait (tartózkodási hely szabad megválasztása, mobilitás fokozása, elérhetőség növelése)
További képek
Gyűjtőmappa napirendi kártyákhoz
Gyűjtőmappa napirendi kártyákhoz
Gyűjtőmappa napirendi kártyákhoz