Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

​Gyógyászati segédeszközök a teljesebb élet érdekében

Szabó Zoltán József -
2015. 12. 16. 17:24:10
​Gyógyászati segédeszközök a teljesebb élet érdekében

Az emberek jelentős százaléka él valamiféle egészségügyi problémával, vagy fogyatékossággal. Az ő életük megkönnyítése érdekében különféle gyógyászati segédeszközöket fejlesztettek ki, melyek webáruházunkban is kaphatók. Olyan eszközök ezek, amelyek a mindennpos felépülést szolgálják, könnyebb életet eredményeznek, könnyebbé és elviselhetőbbé teszik a mindennapokat.

tovább olvasom...

A kompressziós harisnyákon keresztül a járóbotokig számtalan különféle segédeszköz érhető el. A gyógyszeradagolók, vagy épp a melegvizes palackok nem jelentenek létszükségletet, ugyanakkor nagyban hozzájárulhatnak az Ön vagy szerettei életének megkönnyítéséhez. A gyógyszereket szedők számára folyamatos kihívást jelent a gyógyszerek bevétele, különösen akkor, ha azt időre kell tenni, és nem szoktak hozzá. Ha többféle gyógyszert is szednek, ráadásul azok adagolása eltérő, mindenképpen hasznos kisegítő eszköz a gyógyszeradagoló, amelybe akár egy hétre előre bele lehet pakolni a szükséges gyógyszereket, így csupán a megfelelő rekesz tartalmát kell bevenni és a probléma már meg is oldódott. Ez leginkább akkor jelent nagy segítséget, ha egy beteget gondozni kell, ám nem minden nap. Neki egész hétre be lehet állítani a gyógyszeradagolást és nem kell Önnek azon aggódnia, hogy vajon a beteg bevette-e az adott napon a szükséges gyógyszereket.

 

A hallás- vagy látássérült emberek számára is rengeteg kisegítő lehetőséget lehet találni. A hallókészülékek széles skálája, valamint a nagygombos telefonok, mind nagyban megkönnyítik a mindennapi életet. A gyógyászati segédeszközök egy alcsoportját képezik a terápiás eszközök, melyek precízen, a legjobb technológiával és orvosi szakértelemmel kifejlesztett holmik. Céljuk az egészség visszaállítása, vagy az adott egészségi állapoton való javítás, esetleg a romlás elkerülése. A megfelelő gyógyászati segédeszköz kiválasztásához kérje orvosa segítségét, a kiegészítőket viszont Ön is kiválaszthatja saját magának annak függvényében, hogy mely dolgok jelentenek kényelmet és valódi segítséget a mindennapokban.

Tartalomhoz tartozó címkék: Beteggondozás a családban
Bankok és minősítések