Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Fürdőszobai kapaszkodó tapadókoronggal, öntapadó-vákumos, Herdegen, 30 cm

Ár:
5  990 Ft
Termékkód: 0766-30-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
szerszám nélkül felszerelhető, biztonságos, hamar áthelyezhető, tényleg tart
Méret:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Kapaszkodó felszerelésének biztonsági oka van: segítenek a hosszabb távok megtételénél a pihenésben, megtartásban, fel- és leülésben, biztonságos megtámaszkodásban. 

A kapaszkodó felszerelhető fürdőszobába, wc-be, hosszabb folyósókon, ahol a biztonság elősegítése a legfontosabb cél. Az alkalmazás helyetől függetlenül vízszintes, ferde vagy akár függőleges helyzetben is rögzíthető. A cél mindig a biztonság és a felhasználó igényeinek szem előtt tartása. 

Ez a kapaszkodó 35mm vastag, csúszásmentes anyagból készült, 95mm átmérőjű nagy tapadókorongokat kapott. Nagyon egyszerűen, szerszám nélkül felszerelhető a csempére - a vákuum tartja a helyén. Nagyon erősen tapad, biztonságos. Ha már nem szeretné használni, a kioldó gomb segítségével gyorsan leveheti. A csempét nem roncsolja, nem hagy nyomot, bármikor áttehető.

Felszerelése egyszerű: csak olyan csempére tegye, ami nem dudoros, nincs rajta domborzat, csak sima, lapos felületű. Erre azért van szükség, mert a kapaszkodó a vákuum tartja a helyen. Kioldott gombokkal, nyomja erőteljesen a csempéhez a kapaszkodó, majd rögzítse a két gombot. Így megfelelő vákuum képződik, és biztosan nem esik le a helyéről. Ha azt tapasztalná, hogy 1-2 óra múlva leesne akár az egyik oldala is, akkor biztosan helytelenül rögzítette. A helyes felszerelést vizuálisan is láthatja, a biztonsági csík ilyenkor zöld színű.

Termékjellemzők:

  • egyszerűen és gyorsan, szerszám nélkül felszerelhető, és áthelyezhető
  • nem károsítja a felületet
  • nagy tapadó korongok (átmérője 95mm)
  • nagyobb biztonság (kapaszkodó anyag csúszásmentes, átmérője 35mm)
  • kioldó gombok segítségével könnyen eltávolítható
  • hossza: 40cm vagy 30 cm
  • a csomagolás 1db kapaszkodó tartalmaz

Fenntarthatósági előnyök:

  • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
  • Esélyegyenlőség: előmozdítja és védi az esélyegyenlőséget minden ember számára (férfi és nő, idős és fiatal, egyedülálló szülők), és minden társadalmi csoport számára (kisebbségek, fogyatékos emberek, külföldi állampolgárok stb.)