Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
Fitnesz vagy ülőlabda, Sissel Securemax, 75cm ezüst színű Katt rá a felnagyításhoz

Fitnesz vagy ülőlabda, Sissel Securemax, 75cm ezüst színű

Ár:
12  390 Ft
Termékkód: 1279-FKI
Elérhetőség: 1-2 munkanapon belül szállítjuk
fejleszti a koordinációs képességet, Ftalát mentes, 130 kg-ig terhelhető, kimagaslóan kopásálló
Nézze meg ezt is, szüksége lehet rá!
Labdapumpa / párnapumpa Labdapumpa / párnapumpa
2  290 Ft
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

A Sissel Securemax fitnesz labda vagy ülőlabda a nagylabdák között a legjobb minőségű, prémium kategóriát képviselő termék - ráadásul még Ftalát mentes is. A fitnesz labda kiválóan alkalmas edzőtermi használat mellett komolyabb, otthoni igénybevételre is. Minden kondicionális és koordinációs képességünket harmonikusan fejleszthetjük segítségével. Sok hölgynek okoz komoly lelki problémát a cellulitis, melynek eltüntetésében is az egyik legjobb eszköz a fitnesz vagy ülőlabda, mivel az ülőfelület érintkezik az eszközzel, a rugózás okozta mechanikai és hőinger segít, hogy a szervezet az érintett területről is elhasználja a felesleges zsírszövetet. A rugózó mozgás erős súrlódásnak teszi ki a labdákat, melynek hatására az enyhén felmelegszik.

A Sisssel Securemax fitnesz vagy ülőlabda egyaránt használható erősítő-, tornagyakorlatokhoz és ülésre is. Amennyiben inkább ülni szeretne a labdán, a webshopunkban is kapható Fit-Ball ülőlabdát ajánljuk, amelynek apró lábai megakadályozzák annak elgurulását.

A megfelelő méretű labdán ülve könnyen megvalósítható a gerinc fiziológiás tartása. A porckorongokra körkörösen csaknem azonos nagyságú erők hatnak. A labda apró gördülései és a rajta ülő ember mozgásai ezen erők nagyságát kismértékben növelik vagy csökkentik. Ezáltal megvalósul a porckorongok álladó "masszírozása", anyagcseréjük optimális lesz. Fontos, hogy közepes terpeszben, függőleges lábszárak mellett úgy üljünk a labda tetején, hogy térdszögünk 90-100 fok között legyen, medencénk kissé magasabban helyezkedjen el, mint a térdünk.

A fitnesz vagy ülőlabda kiválasztása testmagasság alapján történik:170-181 cm: 65 cm átmérőjű labda, 182-200 cm: 75 cm átmérőjű labda használata ajánlatos.

Ez a rendkívül kaposálló  Sisssel Securemax fitnesz vagy ülőlabda hasadásmentes anyagból készül, így ha véletlenül kilyukad, akkor szépen leereszt, nem robban mint a lufi. A fitnesz vagy ülőlabdát leeresztett állapotban szállítjuk. Labdapumpával, matracpumpával vagy kompresszorral lehet felfújni. A labdát szobahőmérsékleten fújjuk fel a kívánt keménységre. A 90-120 fokos térdszögnek meg kell valósulnia, kicsi labdán rugózni tilos! A labda 1-2 hetes használat után tágulni fog, ekkor utána kell fújni. 3-5 cm tágulás várható az első 1-2 hét használat során.

A termék fenntarthatósági előnyei: 

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
További képek
Fitnesz vagy ülőlabda, Sissel Securemax, 75cm ezüst színű
Fitnesz vagy ülőlabda, Sissel Securemax, 75cm ezüst színű
Fitnesz vagy ülőlabda, Sissel Securemax, 75cm ezüst színű
Fitnesz vagy ülőlabda, Sissel Securemax, 75cm ezüst színű
Fitnesz vagy ülőlabda, Sissel Securemax, 75cm ezüst színű
Fitnesz vagy ülőlabda, Sissel Securemax, 75cm ezüst színű