Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Fitnesz vagy ülőlabda, R-med Fit-Ball, 65cm gyöngyház színű

Ár:
8  690 Ft
Termékkód: 0990-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
a koordinációs képességet harmónikusan fejleszti
Nézze meg ezt is, szüksége lehet rá!
Labdapumpa / párnapumpa Labdapumpa / párnapumpa
2  290 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az R-med Fit-Ball fitnesz labda vagy ülőlabda a nagylabdák között a legjobb minőségű, prémium kategóriát képviselő termék. A fitnesz labda kiválóan alkalmas edzőtermi használat mellett komolyabb, otthoni igénybevételre is. Minden kondicionális és koordinációs képességünket harmonikusan fejleszthetjük segítségével. Sok hölgynek okoz komoly lelki problémát a cellulitis, melynek eltüntetésében is az egyik legjobb eszköz a Fit-Ball fitnesz vagy ülőlabda, mivel az ülőfelület érintkezik az eszközzel, a rugózás okozta mechanikai és hőinger segít, hogy a szervezet az érintett területről is elhasználja a felesleges zsírszövetet. A rugózó mozgás erős súrlódásnak teszi ki a labdákat, melynek hatására az enyhén felmelegszik.

A Fit-Ball fitnesz vagy ülőlabda egyaránt használható erősítő-, tornagyakorlatokhoz, és ülésre is. Amennyiben inkább ülni szeretne a labdán, a webshopunkban is kapható Fit-Ball ülőlabdát ajánljuk, amelynek apró lábai megakadályozzák annak elgurulását.

A megfelelő méretű labdán ülve könnyen megvalósítható a gerinc fiziológiás tartása. A porckorongokra körkörösen csaknem azonos nagyságú erők hatnak. A labda apró gördülései és a rajta ülő ember mozgásai ezen erők nagyságát kismértékben növelik vagy csökkentik. Ezáltal megvalósul a porckorongok álladó "masszírozása", anyagcseréjük optimális lesz. Fontos, hogy közepes terpeszben, függőleges lábszárak mellett úgy üljünk a labda tetején, hogy térdszögünk 90-100 fok között legyen, medencénk kissé magasabban helyezkedjen el, mint a térdünk.

A fitnesz vagy ülőlabda kiválasztása testmagasság alapján történik: 145-169 cm: 55 cm átmérőjű labda, 170-181 cm: 65 cm átmérőjű labda, 182-200 cm: 75 cm átmérőjű labda.

A Fit-Ball fitnesz vagy ülőlabda hasadásmentes anyagból készül, így ha véletlenül kilyukad, akkor szépen leereszt, nem robban mint a lufi. A fitnesz vagy ülőlabdát leeresztett állapotban szállítjuk. Labdapumpával, matracpumpával vagy kompresszorral lehet felfújni. A labdát szobahőmérsékleten fújjuk fel a kívánt keménységre. A 90-120 fokos térdszögnek meg kell valósulnia, kicsi labdán rugózni tilos! A labda 1-2 hetes használat után tágulni fog, ekkor utána kell fújni. 3-5 cm tágulás várható az első 1-2 hét használat során.

A labda kiváló minőségű PVC (vinyl) 3-as, 100%-ban újrahasznosítható anyagból készül, ftalát- és latexmentes, megfelel az Európai Uniós REACH - EC1907/2006-os rendeletnek.

A doboz tartalma: 1 Fit-Ball fitnesz vagy ülőlabda, 1 pótdugó és 1 tűszelepes átalakító, valamint egy 18 gyakorlatot tartalmazó útmutató - a pumpa nem tartozék.

A termék fenntarthatósági előnyei: 

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
További képek
Fitnesz vagy ülőlabda, R-med Fit-Ball, 65cm gyöngyház színű
Fitnesz vagy ülőlabda, R-med Fit-Ball, 65cm gyöngyház színű
Fitnesz vagy ülőlabda, R-med Fit-Ball, 65cm gyöngyház színű
Fitnesz vagy ülőlabda, R-med Fit-Ball, 65cm gyöngyház színű
Fitnesz vagy ülőlabda, R-med Fit-Ball, 65cm gyöngyház színű
Fitnesz vagy ülőlabda, R-med Fit-Ball, 65cm gyöngyház színű