Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Fit-band erősítő gumiszalag, extra erős (kék), 1,5m

Ár:
4  100 Ft
Termékkód: 0220-FKI
Gyártó: OEM
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
Szállítási díj: 1  700 Ft
Szerezhető hűségpont: 274
rehabilitációhoz, tornagyakorlatokhoz, minden izomcsoport edzhető, védi az ízületeket
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Könnyen kezelhető, rehabilitációhoz, tornagyakorlatokhoz remekül alkalmazható ez a kiváló német minőségű erősítő gumiszalag. Segítségével minden izomcsoport edzhető. Védi ízületeit, csodálatos izomzat építésére alkalmas.

Az 1,5m hosszú erősítő gumiszalag sokféleképpen használható. Az erősítő szalagot tekerjük kézfejünkre a kényelmes gyakorlatozáshoz! Amennyiben ráállunk, ne csavarodjon meg az eszköz! Ne használja éles körmökkel, ékszerekkel! Lábgyakorlatokhoz javasoljuk csomózással kis rugalmas karika kialakítását. A gyakorlatok után ismét kicsomózhatjuk és újra végezhetünk kargyakorlatokat!

A gyakorlatok megkezdése előtt alaposan vizsgáljuk át a szalagot, nem találhatóak e rajta lyukak, hasadások, melyek a használat során szakadást, ezáltal esetlegesen sérülést okozhatnának. Óvja a terméket hegyes, szúrós tárgyaktól, hőforrásoktól, valamint túlzott napsugárzástól. Használat után klórtartalmú vízben, illetve szennyeződés esetén gyenge semleges szappanos vízben való mosás célszerű. Az esetleges összetapadás elkerülése érdekében száradás után szórjuk be a szalagot enyhén hintőporral.

Négyféle erősségben, és ennek megfelelően különböző színekben kapható: a sárga, gyenge erősségű, a piros közepes, a zöld erős, míg a kék extra erős.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
  • Mozgástér: elősegíti az egyének személyes választásait (tartózkodási hely szabad megválasztása, mobilitás fokozása, elérhetőség növelése)