Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Felfekvés elleni memóriahabos gondozó matrac vízhatlan huzatban, Memomed, 200x90x14cm

Ár:
83  700 Ft
Termékkód: 2107-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
gyűrődésmentes vízhatlan huzat, hipoallergén, cipzáras, tűzálló, 140kg-ig terhelhető
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az otthonápolás, beteg szerettünk gondozása során nagyon sokszor szükség van egy megfelelő, a gyógyulást elősegítő, a gondozó munkáját megkönnyítő matracra. Ez a gondozási matrac kiváló választás felfekvés megelőzésére, de leginkább kezelésére vagy inkontinens beteg ápolásához.

Termékjellemzők:

 • huzata szellőzik, a levegőt átengedi, de a nedvességet nem
 • huzata elasztikus és gyűrődésmentes
 • a memória szivacs lassan nyeri vissza eredeti formáját ellentétben a hagyományos habszivaccsal
 • viszkoellasztikus különleges tulajdonsága nagyon jótékony a betegápolásban
 • aktív nyomáselosztási képessége nagy hatásfokkal előzi, gyógyítja meg a felfekvési sérüléseket
 • a memóriahabos matrac anyaga csak enyhe ellennyomást fejt ki a csontos kiemelkedések körül így tehermentesítve a nyomásnak fokozottan kitett területeket
 • a memóriahab és a bőr találkozásánál magasabb hőmérséklet jön létre, ami az újabb kutatási eredmények szerint segíti a sebgyógyulást
 • nedvességet át nem eresztő cipzáras, levehető, mosható speciális huzat
 • antibakteriális, hipoallergén, tűzálló
 • felületfertőtlenítéssel könnyen tisztítható
 • terhelhetőség 140 kg.
 • keménysége közepes

A termék fenntarthatósági előnyei:

 • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
 • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
 • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.