Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Értéksziget ajándékkártya 10000 Ft értékben

Ár:
10  000 Ft
Termékkód: 9940-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
lepje meg szeretteit, döntsék el ők, mire van szükségük
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás és Paraméterek

Pénzt adni ajándékba ma már egyre inkább nem szokás, sőt, vannak, akik egyenesen illetlenségnek tartják. Ha Ön úgy gondolja, hogy szeretteinek az Értéksziget Webáruházból több termék felelne meg, de nem tudja, melyik tetszene, vagy épp milyen méretre lenne szüksége, akkor javasoljuk, hogy válasszon ajándékkártyáink közül.

Az ajándékkártya előnyei:

  • az általános ajándékozási szokással ellentétben megadja az ajándékozottnak a választás szabadságát
  • névértékének erejéig 1 alkalommal használható fel
  • 1 évig felhasználható bármilyen termékre, szolgáltatásra
  • környezetbarát, mert elektronikus úton kapja meg
  • telefonos megrendelésnél is felhasználható, ha ismeri a kártyaszámot

Legfeljebb 1 db. 5000 Ft és 1 db. 10000 Ft névértékű ajándékkártyát választhat, amit a vásárlást követően e-mailben, pdf formátumban küldünk el Önnek a megrendelési e-mail címére. Célszerű az 1 db. A/4 (géppapír) nagyságú "kártyát" kinyomtatni és biztonságos helyre eltenni. A kártya névértéke a kártyaszám felhasználásával vásárolható le.

A kártyahasználatra vonatkozó szabályok

Az ajándékkártya a feltöltés dátumától számított 12 hónapig érvényes, a rátöltött összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt lehetséges. Az érvényesség lejártát követően az ajándékkártya a vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs lehetőség.

A kiválasztott ajándékkártyára azt az összeget töltjük fel, ami a kártya névértéke, azaz 5000 vagy 10000 forint. A kártyára töltött összeg első felhasználására leghamarabb a feltöltést napját követő napon kerülhet sor. Az ajándékkártyára feltöltött összeggel birtokosa a föltöltött összeg erejéig egy alkalommal vásárolhat az Értéksziget Webáruházban, fizetéskor a kártyakód megadásával a vásárlás végösszegéből levonjuk az ajándékkártyára feltöltött összeget. A kártya birtokosa az ajándékkártyát a rátöltött egyenleg erejéig használhatja fizetőeszközként, amennyiben a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint az ajándékkártyára feltöltött összeg, úgy a különbözetet más fizetőeszköz (bankkártya, készpénz, utánvét stb.) használatával kell kiegyenlíteni.

Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, visszavásárlására nincs mód. Az ajándékkártya bárkire átruházható, az ajándékkártya számának birtokában bárki levásárolhatja. A kártya elvesztése, megrongálódása, megsemmisülése esetén nem pótolható. Ezért kérjük, hogy a kártyát tárolj biztonságos helyen.

Példa.

Ha Ön pl. a 5000 Ft értékű ajándékkártyával rendelkezik, és vesz nálunk egy 8000 Ft értékű terméket, amit házhozszállítással és utánvéttel kér kiszállítani, akkor a kártyán lévő összeg mind felhasználásra kerül, és még fizet 4300 Ft különbözetet. Ha a végösszeg kisebb mint a kártyára töltött összeg, úgy a különbözetet elveszíti.

További információk

Információk a termékcseréről vagy a vásárlástól való elállásról

Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség termékcserére vagy akár elállni a vásárlástól is. A részleteket az ÁSZF szabályozza. A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!

Infocseppek - tudástár a beteggondozáshoz

Az Értéksziget tulajdonosai számára kiemelten fontos, hogy megfelelő, jól érthető, a gyakorlatban kiválóan alkalmazható információval segítse és támogassa Önt abban, hogy jó döntést hozzon az egészségi problémája megoldására keresendő gyógyászati segédeszköz kiválasztásában. Ezért hoztuk létre az Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, amit szíves figyelmébe ajánlunk.