Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Értékes Forintok: 10 Ft-ot adományozok egy fogyatékos Vásárló támogatására

Ár:
10 Ft
Termékkód: 9945-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
felkerekítem a vásárlásom végösszegét, hogy ezzel is segíthessem egy fogyatékos embertársamat
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ma még ritka számba megy, hogy webáruházon keresztül adományozni lehessen egy jó ügy érdekében. Számunkra fontosak a fogyatékos emberek és az őket gondozó családok támogatása anyagi és tárgyi eszközökkel. E cél érdekében hoztuk létre Értékteremt-Ő programunkat, amelyre évente több százezer forintot biztosít az Értéksziget Webáruház a Vásárlók anyagi támogatása mellett.

Ha Ön nálunk adja le megrendelését, vásárlásával az Értékteremt-Ő programot is támogatja. Elegendő, ha vásárlását felkerekíti 10-100 Ft-tal vagy egy nagyobb összeggel, pl. 1000 Ft-tal segít és válik Ön is Értékteremt-Ő emberré.

Nagyra becsüljük támogatását, adományát hálás szívvel köszönjük.

További információk

Információk a termékcseréről vagy a vásárlástól való elállásról

Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség termékcserére vagy akár elállni a vásárlástól is. A részleteket az ÁSZF szabályozza. A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!

Infocseppek - tudástár a beteggondozáshoz

Az Értéksziget tulajdonosai számára kiemelten fontos, hogy megfelelő, jól érthető, a gyakorlatban kiválóan alkalmazható információval segítse és támogassa Önt abban, hogy jó döntést hozzon az egészségi problémája megoldására keresendő gyógyászati segédeszköz kiválasztásában. Ezért hoztuk létre az Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, amit szíves figyelmébe ajánlunk.