Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
Értékes Forintok: 100 Ft-ot adományozok egy fogyatékos Vásárló támogatására Katt rá a felnagyításhoz

Értékes Forintok: 100 Ft-ot adományozok egy fogyatékos Vásárló támogatására

Ár:
100 Ft
Termékkód: 9944-FKI
Elérhetőség: 1-2 munkanapon belül szállítjuk
felkerekítem a vásárlásom végösszegét, hogy ezzel is segíthessem egy fogyatékos embertársamat
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ma még ritka számba megy, hogy webáruházon keresztül adományozni lehessen egy jó ügy érdekében. Számunkra, mint az esélyegyenlőség mellett elkötelezett cégnek, fontos a fogyatékos emberek és az őket nevelő, gondozó családok támogatása valamilyen általunk forgalmazott eszközzel, amely a mindennapokat teheti könnyebbé, kényelmesebbé, élhetőbbé. Mivel az Értéksziget tulajdonosai maguk is fogyatékos emberek, küldetésüknek tartják a társadalom érzékenyítését, a befogadás előmozdítását a fogyatékosságügy előmozdítása érdekében. 

E cél érdekében hoztuk létre Értékteremt-Ő programunkat, amely a fogyatékos emberek társadalmi befogadását hivatott támogatni. A jótékonyság és a szemléletformálás a program két nélkülözhetetlen eleme, amelyekre évente több százezer forintot biztosít az Értéksziget Webáruház a Vásárlók anyagi támogatása mellett.

Ha Ön nálunk adja le megrendelését, vásárlásával az Értékteremt-Ő programot is támogatja. Elegendő, ha vásárlását felkerekíti 10-100 Ft-tal vagy egy nagyobb összeggel, pl. 1000 Ft-tal segít és válik Ön is Értékteremt-Ő emberré.

Nagyra becsüljük önzetlenségét, Pro Bono támogatását, adományát hálás szívvel köszönjük.