Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Értékes forintok: +1 szállítás ajándékba egy fogyatékos vásárlónak (1000 Ft)

Ár:
1  000 Ft
Termékkód: 9943-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
egyik rászoruló fogyatékos vásárlónkat segítheti +1 szállítás kifizetésével
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az Értéksziget Webáruház számára fontos, hogy társadalmi felelősségvállalásán belül segítse a nehéz sorsú fogyatékos embereket. Éppen ezért csatlakoztunk az „Adj egyet ajándékba” adományozási mozgalomhoz, és alakítottuk ki a „+1 szállítás ajándékba” adományozás támogatási formát. Ez azoknak az embereknek jelenthet nagy segítséget, akik gyógyászati segédeszközt vásárolnának nálunk, de az 1000 Ft szállítási díj is jelentős terhet okoz.

További információk

Információk a termékcseréről vagy a vásárlástól való elállásról

Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség termékcserére vagy akár elállni a vásárlástól is. A részleteket az ÁSZF szabályozza. A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!

Infocseppek - tudástár a beteggondozáshoz

Az Értéksziget tulajdonosai számára kiemelten fontos, hogy megfelelő, jól érthető, a gyakorlatban kiválóan alkalmazható információval segítse és támogassa Önt abban, hogy jó döntést hozzon az egészségi problémája megoldására keresendő gyógyászati segédeszköz kiválasztásában. Ezért hoztuk létre az Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, amit szíves figyelmébe ajánlunk.