Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
0
Ékalakú ülőpárna gyerekeknek, 22x22cm Katt rá a felnagyításhoz

Ékalakú ülőpárna gyerekeknek, 22x22cm

Ár:
7  090 Ft
Termékkód: 0613-FKI
Elérhetőség: 1-2 munkanapon belül szállítjuk
kitolja a koncentráló képességet, javítja a munkateljesítményt
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

Az ékalakú ülőpárna normál ülőbútoron is lehetővé teszi a helyes ülőpozíció felvételét. A porckorongokra azonos nagyságú erők hatnak, melyeket a folyamatos mozgás növel, illetve csökkent. Így megvalósul a optimális anyagcseréjük és a gerinc fiziológiás tartása. Az ék alakú ülőpárna mérete 26 x 26 cm.

A gyermekek székére helyezve a levegővel telt testtartást javító ék alakú ülőpárna a csípő előredöntése révén folyamatos aktív ülést biztosít, azaz a gerincet folyamatosan helyes tartásra ösztönzi. Első időben csak 5 percre használjuk óránként, majd üljünk vissza a székre. Napról napra emelve az időmennyiséget, kb. 3 hét alatt lehet eljutni izomláz nélkül akár az egész napos használatig. Ilyenkor már le is szerelhetjük a szék háttámláját, nem lesz rá szükség!

Különösen gyermekkorban nagy jelentősége van a helyes gerincgörbületek kialakításának, megtartásának, illetve visszaállításának. Ezen egyszerű terméknek segítségével az egyik leggyakoribb gyermekkori gerinc deformitás jelentős eredményekkel korrigálható. Az ék alakú ülőpárna kitolja a koncentráló képességet, javítja a munkateljesítményt, jobb az emésztés, légzés funkció. 

A testtartást javító aktív párna használható talajon üléskor, játék során is. Rajta állva, térdelve egyensúly és tartásjavító és erősítő gyakorlatokhoz is használható! Kis fülecskéjének segítségével könnyen hordható. Kispárna huzatba téve nagy melegben is kellemes ülőfelület hozható létre.

Az ék alakú ülőpárnát leengedett állapotban szállítjuk. Nem szabad teljesen felfújni, fontos, hogy a medence ülés közben folyamatosan tudjon mozogni, ez által létrejön az aktív ülés.

A termék fenntarthatósági előnyei: 

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
További képek
Ékalakú ülőpárna gyerekeknek, 22x22cm
Ékalakú ülőpárna gyerekeknek, 22x22cm
Ékalakú ülőpárna gyerekeknek, 22x22cm
Ékalakú ülőpárna gyerekeknek, 22x22cm
Ékalakú ülőpárna gyerekeknek, 22x22cm
Ékalakú ülőpárna gyerekeknek, 22x22cm