Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
Disc'o'sit ülőpárna a helyes testtartáshoz, 39cm Katt rá a felnagyításhoz

Disc'o'sit ülőpárna a helyes testtartáshoz, 39cm

Ár:
9  290 Ft
Termékkód: 0614-FKI
Elérhetőség: 1-2 munkanapon belül szállítjuk
folyamatos aktív ülést biztosít, elősegíti a helyes testtartást
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Disc'o'sit ülőpárnát székre helyezve a levegővel telt domború eszköz folyamatos aktív ülést biztosít, azaz a gerincet folyamatosan helyes tartásra ösztönzi. 39 cm átmérőjű, felfújható, korong alakú eszköz. Ülőbútor kiegészítőjeként és tornaeszközként egyaránt használható.

A korongon ülve könnyen megvalósítható a gerinc fiziológiás tartása. A porckorongokra körkörösen csaknem azonos nagyságú erők hatnak. A folyamatos apró mozgások ezen erők nagyságát kismértékben növelik, csökkentik. Ezáltal megvalósul a porckorongok álladó "masszírozása", anyagcseréjük optimálissá válik.

A Disc'o'Sit rendkívül sokoldalú tornaeszköz, kiváló alátámasztást biztosít a talajon, de akár az úszásoktatásnak is jól használható segédeszköze lehet.

A terméket leengedett állapotban szállítjuk, felhasználási területtől függően kell a levegő mennyiségét megválasztani. A Disc'o'sit ülőpárna szájjal felfújható, nem igényel pumpát. Üléshez nem szabad teljesen felfújni, fontos, hogy a medence e közben folyamatosan tudjon mozogni, ez által létrejön az aktív ülés.

A Disc'o'sit aktív ülőpárnához ajándék program is tartozik, melyet a csomagban található szórólapon lévő kóddal tudnak online a Fideo.hu oldalon nézni. Ezzel a speciális, korong alakú ülőpárnával olyan tréninget állítottunk össze, amely teste minden idegszálát és izomrostját munkára kényszeríti! A DVD mozgásanyaga BodyART™, gerinctorna, Pilates, egyensúly és stretching gyakorlatokból épül fel.

Az aktív ülőpárnával végzett program rendszeres gyakorlása javítja a testtartást, fejleszti a koordinációs képességet, nagy hangsúlyt fektetve a test egyensúlyozó-képességének  fejlesztésére. Időtartam 60 perc. 

A termék fenntarthatósági előnyei: 

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
További képek
Disc'o'sit ülőpárna a helyes testtartáshoz, 39cm
Disc'o'sit ülőpárna a helyes testtartáshoz, 39cm
Disc'o'sit ülőpárna a helyes testtartáshoz, 39cm
Disc'o'sit ülőpárna a helyes testtartáshoz, 39cm