Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Derékmelegítő férfiaknak - ezekre érdemes odafigyelni

Szabó Zoltán József
Derékmelegítő férfiaknak - ezekre érdemes odafigyelni

A férfiak és a nők igénye és elvárása sokszor nem azonos, ami azért megmutatkozik a derékmelegítő kiválasztásában is. Míg a nők a puha, diszkréten meghúzódó, csinos derékmelegítőt részesítik előnyben, a férfiak a praktikumot, a könnyű használhatóságot keresik. Ebben a cikkben megpróbáltuk összeszedni, hogy mire figyeljen férfi derékmelegítő választása során.

tovább olvasom...

Derékmelegítő férfiaknak - ezekre érdemes odafigyelni

A hűvös idő beköszöntével sok olyan ruhadarab előkerül, amire most már szükség lesz. Mivel az ember szereti a komfortot és a meleget, így fontos, hogy ezt biztosítani tudja magának – különösen igaz ez akkor, ha derekunk érzékeny(ebb) a hidegre.

Online szaküzletünkben széles kínálattal várjuk vásárlóinkat, akik betegápoláshoz, munkához vagy éppen komfortérzetük növelése érdekében szeretnének beszerezni különféle használati eszközöket. Egyik ilyen termékkategóriánk a derékmelegítő, amely az őszi-tavaszi évszak kedvelt és nélkülözhetetlen kelléke. Férfiak és nők egyaránt viselhetnek derékmelegítőt, de alapvetően a hölgyek szeretik jobban – különösen akkor, ha az diszkréten meghúzódik a ruha alatt.

A derékmelegítőnek, amit néha vesemelegítőnek is szoktak nevezni, egy kiemelt célja van: melegen tartani az ember derekát – ugyanis ez az a testrész, ami nagyon sokunknál „kinn van” köszönhetően a divatos ruháknak, a sok hajlongással járó munkának, a sokszor hideg munkakörnyezetnek stb. Ma már nem az számít, hogy milyen vastag egy derékmelegítő, hanem milyen anyagból készül. Régen szempont volt, hogy minél bolyhosabb, vastagabb legyen, ma pedig az a lényeg, hogy ne látszódjon a ruha alatt, ne pálljon be és természetesen tartsa a hőt. Mindegy is, melyiket választja az Értékszigeten, csalódni nem fog.

Eltérő igények a derékmelegítő kiválasztásában

A férfiak és a nők igénye és elvárása eltér egymástól. Most nézzük meg, mi milyen derékmelegítőt ajánlunk férfiaknak. Kialakítás szerint két nagy típust kell megkülönböztetnünk derékmelegítő ügyben: az ún. belebújósat és a tépőzárasat. Férfiak is viselik mindkettőt, de praktikussági szempontból inkább a tépőzáras kivitelt választják a könnyebb fel- és levétel miatt. Neoprén anyagból készülnek, így kinti munkához is kiválóan alkalmasak, de nagyon jól melegítenek hűvösebb helyen is pl. szerelőüzemben, építkezésen, kertrendezés során, hűtőházakban stb.

A derékmelegítő férfiaknak nemcsak tépőzáras lehet, hanem belebújós is. Ezekből nagyobb a választék szélesség és hosszúság tekintetében is. Itt már más az anyaghasználat: készülhet pamutból (kevésbé meleg), pamut és gyapjú anyagból és gyapjúból (nagyon meleg). Ezek a derékmelegítők férfiaknak is teljesen alkalmasak, hiszen jól lekövetik a testformát, alakot.

Derékmelegítőt mindig funkció szerint kell vásárolni, azaz mire szeretné használni, mit akar vele elérni. Ha pl. Ön átlagos méretű és súlyú és hűtőházban dolgozik, ahol sokat kell hajlongani, érdemes puha anyagú derékmelegítőt keresni, mi kb. 27cm magas. Ha az is fontos, hogy tartsa, azaz megtámassza a derekat, akkor derékmerevítőset ajánlunk. Soha ne válasszon megszokás szerint méretet. Mindig nézze meg a mérettáblázatot. Ha eltérnek a méretek az Önétől, akkor inkább ne rendelje meg. A „majdnem jó” tényleg nem fog passzolni, kényelmetlen lesz, és felesleges költségekbe veri magát a kicseréltetésével. Fontos felhívni a figyelmet, hogy többnyire a belebújós derékmelegítők méretezése tól-ig van megadva pl. 85-105cm. Vagyis a derékméret ebbe a tartományba kell, hogy essen. Az ún. vesemelegítőnél szokott előfordulni, hogy a Vásárló miután átvette a terméket, mérőszalaggal megméri a tényleges méretét, majd felháborodva felhív, hogy ez nem az a méret, ami rajta van, neki ez kicsi lesz. A valóságban ez nem így van. A derékmelegítők akár nők, akár férfiak viselik, elasztikusak, a megadott mérettartományon belül tágulnak. Így ha Ön jól választja meg a méretet, teljesen biztosan meg fog felelni a termék. Mindig körültekintően válasszon.

Ma már nem szégyen és nem is ciki a derékmelegítő. Ha Önnek (is) fontos az egészsége, használjon ilyen terméket, amit nálunk széles választékban megtalál. Ha tanácsra, segítségre van szüksége, keresse vevőszolgálatunkat.

Tartalomhoz tartozó címkék: Egészségügyi problémák
Bankok és minősítések