Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Coloplast Brava orvosi ragasztóeltávolító kendő, 30db

Ár:
9  900 Ft
Termékkód: 1868-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
megkönnyíti a sztóma alaplap és a ragasztóanyag-maradványok eltávolítását, szilikont tartalmaz
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A prémium Coloplast Brava orvosi ragasztó-eltávolító nem csíp és megkönnyíti az alaplap és a ragasztóanyag-maradványok eltávolítását. Nem tartalmaz alkoholt, ezért nem csípi és nem károsítja a bőrt. Pár másodpercen belül megszárad és nem befolyásolja a későbbi tapadást, ezáltal azonnal fel tudja helyezni az új alaplapot.

A Brava orvosi ragasztó-eltávolító kényelmes törlőkendő formában kapható. A törlőkendő finoman eltávolítja a bőrre tapadt ragasztóanyag maradékát. Méretének (12x15cm) köszönhetően a törlőkendő praktikus megoldás, amikor otthonán kívül tartózkodik, vagy utazik. Szilikont tartalmaz. A szilikonalapú termékek kíméletesek a bőrhöz, és a sztómazacskók könnyebben eltávolíthatók a szilikon alapú orvosi ragasztó-eltávolító használatával, ami azt jelenti, hogy a segédeszköz eltávolítása gyors és egyszerű.

A csomagolás 30db ragasztó-eltávolító kendőt tartalmaz.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.