Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Clinell alkoholos törlőkendő bőrre 2% klórhexidinnel, egyenként csomagolva, 10x10cm, 200db

Ár:
7  090 Ft
Termékkód: 1756-FKI
Elérhetőség: jelenleg nem kapható
kézre, felületre, eszközre, 2% klórhexidin, injekció beadása előtti fertőtlenítésre

Leírás és Paraméterek

A piacon ez a leghatékonyabb antimikrobiális formula kéz, felületek és eszközök fertőtlenítésére. Használható tiszta, de nagyon szennyezett pl. földes kézre is. Nem okoz sérülést, károsodást pl. matracokon, és biztonsággal használható gumi felületen is. Kiválóan alkalmas még innyekció beadása előtt fertőtlenítésre.

Ez a Clinell törlőkendő alkalmazható nem invazív eszközök, sztetoszkópok, vérnyomásmérő mandzsetták, pulzoximéteres szondák, ultrahang vizsgálófejek stb. fertőtlenítéséhez. Az élelmiszerelőkészítő helyiségekben is biztonsággal felhasználhatók. Dermatológiailag tesztelve.

Fertőtlenítőként, tisztítószerként és kéztörlő kendőként működik, helyettesítve ezzel a különböző típusú kendők és felületi tisztítók alkalmazását.

Antimokrobiális aktivitás jellemzi. 9 összetevőt tartalmazó hatékony, szabadalmazott biocid formula, amely két kationos felületaktív anyagon alapszik; kvaternális ammonium elegyek és polimerikus biguanid szinergikus keveréke, egyenként teljesen eltérő hatásmechanizmussal. Ez biztosítja a legszélesebb spektrumú aktivitást, miközben megakadályozza a rezisztencia kialakulását.

Az európai EN1276 és a prEN12054 standardnak megfelelően a kórokozók legalább 99,999 %-át elpusztítja. Az európai EN1500 standard teszt alapján 30 mp-en belül hatásos.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Információk a termékcseréről vagy a vásárlástól való elállásról

Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség termékcserére vagy akár elállni a vásárlástól is. A részleteket az ÁSZF szabályozza. A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!

Infocseppek - tudástár a beteggondozáshoz

Az Értéksziget tulajdonosai számára kiemelten fontos, hogy megfelelő, jól érthető, a gyakorlatban kiválóan alkalmazható információval segítse és támogassa Önt abban, hogy jó döntést hozzon az egészségi problémája megoldására keresendő gyógyászati segédeszköz kiválasztásában. Ezért hoztuk létre az Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, amit szíves figyelmébe ajánlunk.