Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
0
Cipőkanál (krómozott acél, több funkciós) Katt rá a felnagyításhoz

Cipőkanál (krómozott acél, több funkciós)

Ár:
2  990 Ft
Termékkód: 0363-FKI
Elérhetőség: 1-2 munkanapon belül szállítjuk
Ha többet vásárolna, Különleges ajánlatunk épp Önnek szól
használható a cipő fel- és lehúzására egyaránt
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

Ez az 50 cm hosszú krómozott acél, elhajlíthatatlan cipőkanál nagy segítségére lehet azoknak, akiknek a cipő fel- és levétele már csak nagy nehézségek árán lehetséges.

Használja a többfunkciós cipőkanál szélesebb végét a cipő felhúzására úgy, hogy a termék homorú felét illeszti a sarkához. A szűkebb rész a cipő lehúzására alkalmas.

Ez egy nagyon prkatikus és jól minőségű többfunkciós cipőkanál. Használatát nemcsak idős vagy fogyatékos embernek javasoljuk, hanem bárkinek, akinek már kissé nehézkes a lehajlás. Ha Önnek ilyen többfunkciós cipőkanala lesz, amely a cipő fel- és levételét is segíti, sokkal gyorsabban, de legfőképp erülködés és fáradság nélkül fogja a lábbelit fel- és lehúzni.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásáho
További képek
Cipőkanál (krómozott acél, több funkciós)
Cipőkanál (krómozott acél, több funkciós)