Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Chrisofix hajlítható ujjsín (hosszú ujjrögzítő), L

Ár:
2  600 Ft
Termékkód: 0176-l-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
ujjsérülés, ujjficam, zúzódás, törés esetén, egyenes vagy hajlított formában
Méret:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Chrisofix hosszú, formálható ujjsín az ujj közép (PIP- proximális interphalangeális) és végperc (DIP- distalis interphalangealis) ízületének a kezeléshez legmegfelelőbb helyzetét, szögét egyedülálló módon nagyfokú stabilitás mellett komfortos, az ujjra pontosan illeszthető kialakítás mellett biztosítja.

A hajlítható Chrisofix hosszú ujjsín rögzíti az ujjat a megfelelő és kívánatos pozícióban - ha ez eltér a fent leírt anatómiai (0° vagy egyenes) pozíciótól -, miközben innovatív kialakításának köszönhetően stabilitást, kényelmet és pontos illeszkedést is biztosít.

Az előformált Chrisofix ujjsínek közvetlenül a sérült/beteg testrészre felhelyezhetők és ráformálandók. Amennyiben nagyobb átalakításra lenne szükség (hajlítás), ezt egy nem sérült, hasonló méretű végtagon kell elvégezni. A használat közbeni kisebb kiigazítások a sín eltávolítása nélkül a betegen is könnyen és gyorsan elvégezhetők. Az ujjsín tépőzárak segítségével rögzíthető.

A Chrisofix hosszú ujjsín használható rándulás, zúzódás, ficam kezelésére egyenes vagy hajlított formában. Anyaga textillel bevont alumínium, ami átengedi a röntgensugarakat. A II-V. ujjak rögzítésére alkalmas a hüvelykujjra nem.

Méretezés a sérült/beteg ujjhossz alapján: XXS 5,5cm, S 6,5cm, L 7,2cm és XL 9,7cm.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.